Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

hadi inşallah bebiş temellerini atın ama düşünmeden yapın anın tadını cıkartın !!! :D

geldım geldım cabuk bıtırdım :60::60::60: dusa gtcem bırazdan az duram dedım:9:alış kızıııııımm daha coookkk uzun zaman beklıcen ooohh hayat bana guzel:9::9::9:

bencede oooh tadını cıkar sonra sende yapamıycaaaaannnn :D yaso sen benım bebişimin cici anası olduguna göre sende kescen ilişkiyiiii !!! :1::1::1::1::1: ( deeeermişiiiiiimmmm ) :D

ama kuzuuuu yarın sınav var sabah ögleden sonra da okuuul bugun uyuyum yarın konusak istedigin kadar olar mıı :48::16::16:
haaa o zaman ıs degısır ızın verıom uyuyabılırsın :1:haydı sekerım uyuda bebekim dinlensin ii uykular size:54:

Son düzenleme:
haaa o zaman ıs degısır ızın verıom uyuyabılırsın :1:haydı sekerım uyuda bebekim dinlensin ii uykular size:54:
:27: şimdiden onu kullanmaya başladım sanırsam :D hahahah biz seni cok seviyoruz cci aneeey :) iii geceler sende bıcı bıcı yap bize de dua ettt:16::16::54::54::nazar::emir_bebek:

:27: şimdiden onu kullanmaya başladım sanırsam :D hahahah biz seni cok seviyoruz cci aneeey :) iii geceler sende bıcı bıcı yap bize de dua ettt:16::16::54::54::nazar::emir_bebek:
oda olmasa napardın bılemıyom valla:23:bnde sızı seviom bıyolojık aneeeyyy:60::60::60:heeep edıom kuzum ıcın dua ben sende bana et ama :30::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X