Hoşgeldin canım kızım :')

nihancinaroglu

Anne ve biyoloji öğretmeni.
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
108
126
18
36
Dün gece çok fazla sancım vardı ve ben bu sancıların doğum sancısı olduğunu anlayamamışım meğerse... Oysa ki doğumum çoktan başlamış benim.
Yataktan kalktım birden bacaklarımın arasından su aktı ve hemen eşime haber verdim tabii bu arada hala sancılarım var ölüyorum resmen ağrıdan. Apar topar hastaneye gittik, doktorum vajinal muayene yaptı ve doğumun başlamış hayırlı olsun dedi, normal doğum istediğimi söyledim beni direk sancı odasına aldılar. Orda 6 saat boyunca açıklığım için sancı çektim ve artık daha fazla gücümün kalmadığını hissediyordum ama sezaryen ya da epidurale de yönlenmek istemiyordum. 6 saat sonra doktorum geldi 9 cm olmuş seni doğumhaneye alıyoruz dedi. Gittik doğumhaneye acıdan ağlayacak düzeydeyim ki benim acı eşiğim çok düşüktür. 1 saat boyunca ıkınarak arada neredeyse baygınlık geçirerek geçirdiğim doğumumda kızımın sesini duymamla dünyalar benim oldu. O an tüm acı ve yorgunluk beni terk etti. Şu an kızım yanımda uyuyor ve ben hala ona baktıkça ne kadar yorgun olduğumu unutuyorum...

Gözün aydın cnm sen dün konu açmıştın sanki demi boşanmak istiyordunuz esin ne durumda simdi

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.. İnşaallah eşinizle sorunlarınız da çözülür:)

Masallah Insallah hersey ıstedgın gbı okur canım Ayşegül ismi ile buyusun cok gızel anlamı olan bır isim ,kızımda aynı ismii 2,5yasında benımkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…