Hoşlandığım adam evime gelecek?

Kasaptan guzel bi et alip sos yapin bi gun onceden.geldigi zaman beraber mutfakta pisirirsiniz.yaninada pilav yada patates puresi yapin.salata falan da yaparsiniz.tatli olarakta dr oetkerden tiramisu yada baska bi tatli alin.hic bisey bilmeyen biri bile paketteki kurallara uyarsa yapar.bence yapabilirsiniz biraz cesaret sadece

Kasaptan guzel bi et alip sos yapin bi gun onceden.geldigi zaman beraber mutfakta pisirirsiniz.yaninada pilav yada patates puresi yapin.salata falan da yaparsiniz.tatli olarakta dr oetkerden tiramisu yada baska bi tatli alin.hic bisey bilmeyen biri bile paketteki kurallara uyarsa yapar.bence yapabilirsiniz biraz cesaret sadece
Ya evet aslında beraber pişirme fikri de çok hoş :)
Sanırım benim eksikliğim cesaret:/

Yemek yapmayı bilmeyen biri için çok riskli menüler verilmiş. Et kızartmak mesala basit gibi duruyor ama püf noktaları vardır el alışınca ancak yapılıyor kendimden biliyorum. :) daha basit şeyler yapın makarna salata gibi. Hatta bence direk hazır alın :))

Fırında tavuk patates, yanına pirinç pilavı. İsterseniz çorba da ilave edersiniz. Mercimek çorbası olabilir. Zor değil aslında bunları yapmak. Önce kendinize yapın deneyin bi. Salata yaparsınız bi de. Mis gibi menü işte :)) zeytinyağlı fasülye de çok hoş olur aslında. Soğuk soğuk güzel gider :))

Tatlı olarak iramisu yapabilirsiniz. Yaptığım tarifi burdan paylaşırım isterseniz. Zor değil o da.

Çok güzel yemek kanalları var Youtube'ta.
Hiç yemek yapmamış olanlar bile kolaymış diyecektir.
Videoya baka baka yaparsınız.
Fırın yemekleri her zaman daha kolay olur.

Teşekkür ederim :)
Eşime sevgiliyken ilk kez yemek hazırlamıştım, etler yanmış ve pişmemişti, adamcağız aç kaldı, üstelik ramazandı ve oruçluyduk. :)))) evlenene kadar mutfaktan hiç anlamazdım. Stressiz yemek yapmaya başlamam baya bi,zaman aldı :))) öyle özel bi günde ay yaktım aman döktüm stresini yaşamayın derim güzel güzel süslenin oturun. :)))

Eşime sevgiliyken ilk kez yemek hazırlamıştım, etler yanmış ve pişmemişti, adamcağız aç kaldı, üstelik ramazandı ve oruçluyduk. :)))) evlenene kadar mutfaktan hiç anlamazdım. Stressiz yemek yapmaya başlamam baya bi,zaman aldı :))) öyle özel bi günde ay yaktım aman döktüm stresini yaşamayın derim güzel güzel süslenin oturun. :)))
Ay çok şeker ya :):)
Olmadı beraber yaparız belki iki beceriksiz ne yapabilirse :d

arkadaşlar selam!
dediğiniz menüler çok güzeldi gerçekten :KK70: ama hiçbirisini yapmak kısmet olmadı. :KK43:
pizza söyledik, şarap ile iyi gideceğini düşündük. güzel bi akşam geçirmiştik.
bir aydır da sevgiliyiz. size de yazmak istedim :)
Hayirli Olsun en güzeli ya rahat rahat

Back
X