Hoşlandığım asistanla farklı bölümlerdeyiz

6394303

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
6
1
1
Merhaba arkadaşlar ben bir süredir benimle aynı fakültede fakat farklı bölümde olan birinden hoşlanıyorum. Ama hakkında aydınlatıcı hiçbir bilgi bulamadım.Mesela google dan arattım bir tane resmi çıkıyo facesi de var ama sevgilisi olup olmadığını oradan da anlayamıyorum birbirimizi tanımadığımız için .Şimdi size sorum şu ;farklı bölümde olduğum ve ortak hiçbir arkadaşımın olmadığı bu kişyle nasıl iletişim kurabilirim .Iletisim kuramadım diyelim en azından sevgilisinin olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Yardıım

Faceden falan gözükmüyor mu resimlerden falan ordan ekle normal konuşun arkadaş gibi öyle öğrenebilirsin en mantıklısı

Başka bölümden seçmeli ders alamıyor musun? Onun olduğu kürsünün derslerinden birini al. Bahaneyle gidip gelir, ilk selamlaşırsın sonra öğrenirsiniz. Nedir? Ne yapar? Sevgilisi var mıdır diye?
Bana face sen filan mesajlaşmak çocukça geliyor.

Hiç bulaşmasan daha iyi olur sanki. Genelde üzülen öğrenci oluyor.

Bende asistandım
Eşimde öğrencim
Ama onun erkek olması ve işinin olması açılması için artilariydi
2 yıldır evliyiz

Hangi konuda çalışıyor? Alanıyla ilgili birşeyler danış. Hocam ben bu konulara çok ilgi duyuyorum, varsa bir projeniz sizinle çalışmak isterim de. Aradada uğra yanına. Ama çalışman lazım.

Karşılaşma ihtimalinizin olduğu noktalarda konuşlan. Göz göze gelince fazla sırıtmadan gülümseyerek selam ver. Sonuçta adam asistanmış selam aldığı birsürü öğrencisi vardır. Yadırgayacağı bir durum oluşmaz yani. Sana bakış şeklinden süresinden işin oluru olup olmadığını kestirebilirsin

Faceden falan gözükmüyor mu resimlerden falan ordan ekle normal konuşun arkadaş gibi öyle öğrenebilirsin en mantıklısı
Sahte

Zaten bölümler yakın geçen haftalarda beni görünce bana gülümsedi ama inanamadım.benim arkada hocalarının odası var kesin onlara gülmüştür o derece şaşırdım. Böyle giderse senin dediğinle başlayacağım gibi görünüyor :)

Oo çok iyi ilk selamı ondan almışsın. Bundan sonra her görüşte selam verilebilir artık. Hatta abartıp gün içinde birden çok kez "tesadüfen" karşılaşıp gülümseyerek sohbeti de başlatabilirsin. Bol şans

Teşekkür ederim :)

anck faceden ekleyip muhabbete girersen öğrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…