ÖğrenciyimSiz de asistan mısınız? Öğrenci misiniz? Ona göre düşüneyim.
Facesi var sadece ama sosyal medyadan yürümek istemiyorum .tanışmanın bir yolu olsa keşke biliyorum çok zorFace insta neyi kullanıyorsa ordan takiple.
Krndini farkettir ilk başta
Ya açık açık konuş yada medyadan yürü zor böyle uğraşmaktansaFacesi var sadece ama sosyal medyadan yürümek istemiyorum .tanışmanın bir yolu olsa keşke biliyorum çok zor
SahteFaceden falan gözükmüyor mu resimlerden falan ordan ekle normal konuşun arkadaş gibi öyle öğrenebilirsin en mantıklısı
Karşılaşma ihtimalinizin olduğu noktalarda konuşlan. Göz göze gelince fazla sırıtmadan gülümseyerek selam ver. Sonuçta adam asistanmış selam aldığı birsürü öğrencisi vardır. Yadırgayacağı bir durum oluşmaz yani. Sana bakış şeklinden süresinden işin oluru olup olmadığını kestirebilirsin
Zaten bölümler yakın geçen haftalarda beni görünce bana gülümsedi ama inanamadım.benim arkada hocalarının odası var kesin onlara gülmüştür o derece şaşırdım. Böyle giderse senin dediğinle başlayacağım gibi görünüyor :)
Teşekkür ederim :)Oo çok iyi ilk selamı ondan almışsın. Bundan sonra her görüşte selam verilebilir artık. Hatta abartıp gün içinde birden çok kez "tesadüfen" karşılaşıp gülümseyerek sohbeti de başlatabilirsin. Bol şans
anck faceden ekleyip muhabbete girersen öğrenebilirsinMerhaba arkadaşlar ben bir süredir benimle aynı fakültede fakat farklı bölümde olan birinden hoşlanıyorum. Ama hakkında aydınlatıcı hiçbir bilgi bulamadım.Mesela google dan arattım bir tane resmi çıkıyo facesi de var ama sevgilisi olup olmadığını oradan da anlayamıyorum birbirimizi tanımadığımız için .Şimdi size sorum şu ;farklı bölümde olduğum ve ortak hiçbir arkadaşımın olmadığı bu kişyle nasıl iletişim kurabilirim .Iletisim kuramadım diyelim en azından sevgilisinin olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Yardıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?