• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım birisi var

Elciin

En i si ouğ :)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
33
0
16
İstanbul
Çook acayip hoşlandıgım birisi vaar. Çocuk biliyo gibi ama bilmiyo :D ben birşey söylemedim yani .. Ama anlamıcak kadarda salak değil neysee
Şimdi herkes gelip bana diyoo, Sen yazma bırak o yazsın ilk adımı ondn beklee ama olmuyoo yazmıyo !
Çocuga simdi hoslanıyoda diyemem hoslanmıyoda diyemem yazdıgım zaman cevaplar güzel, bakıyo ama içinde bişe varmı yokmuu bilmiyorumm :S
bana akıl verin ya napıyım been ?? :14:

Son düzenleme:
bence bekle zaten senden hoşlanıyorsa mutlaka bişeyler yapacaktır.kız evi naz evidir diye bir laf var ağır ol ki farkın olsun değerin olsun.

Sen ağırlığını koru. Kesinlikle ilk adım ondan gelsin inan böylesi çok daha iyi olur.

Balık burcu erkeği. Arkadas cevresi hep bizim mahalleden sizce o ilk adımı atar mıı peki ??
Hani ne kadar bi süre beklemem lazım ouff :14:

Son düzenleme:
Balık burcu erkeği. Arkadas cevresi hep bizim mahalleden sizce o ilk adımı atar mıı peki ??

Aynı mahalledeyseniz, sık karşılaşırsınız.dışarıda seni gördüğünde bakıyor mu? Bu sana ip ucu olur.Sen bakma.Yada mesela çok kısa bir an göz göze gel, dön git.Elektrik yeter ;))) Yada o seni görsün sen onu görme... yani hem ağır ol hem gözünün önünde ol,burnun dibinde onun peşinde değil,sadece etrafında... :34: hoşlanıyorsa kayıtsız kalmaması lazım..

Ama bide şöyle birsey var çook utangac hani benden bile utangaçç ..

yaşını sorabilir miyim ? anladığım kadarıyla yaşın küçük.sen onun utangaç olduğunu düşünüyorsun da kendini ne olarak görüyorsun cesaret timsali mi ? erkekler işine geliyorsa ne utanırlar ne sıkılırlar ne çekinirler.bence sen sakin ol fevri davranma bekle.senden hoşlanıyorsa zaten gelip açılır.hatta o zaman bile kendini biraz naza cek düşüneceğim filan de.

ee yani ne oluyor balık burcu erkeğiyse.balık burcu erkekler kız gibi mi oluyor hatta kızlardan daha mı utangaç oluyor?

Aynı mahalledeyseniz, sık karşılaşırsınız.dışarıda seni gördüğünde bakıyor mu? Bu sana ip ucu olur.Sen bakma.Yada mesela çok kısa bir an göz göze gel, dön git.Elektrik yeter ;))) Yada o seni görsün sen onu görme... yani hem ağır ol hem gözünün önünde ol,burnun dibinde onun peşinde değil,sadece etrafında... :34: hoşlanıyorsa kayıtsız kalmaması lazım..

Evet bakıyor. Göz göze geldiğimiz çook oldu ama oda ben gibi hani göz göze gelelim hemen kafasını çeviriyoo
Bilmiyorumda ben galiba haddimden fazla heycaan yapıyoruum

yaşını sorabilir miyim ? anladığım kadarıyla yaşın küçük.sen onun utangaç olduğunu düşünüyorsun da kendini ne olarak görüyorsun cesaret timsali mi ? erkekler işine geliyorsa ne utanırlar ne sıkılırlar ne çekinirler.bence sen sakin ol fevri davranma bekle.senden hoşlanıyorsa zaten gelip açılır.hatta o zaman bile kendini biraz naza cek düşüneceğim filan de.

ee yani ne oluyor balık burcu erkeğiyse.balık burcu erkekler kız gibi mi oluyor hatta kızlardan daha mı utangaç oluyor?

Bana denilen " Balık erkekleri çok utangaç olur. "
o yüzden öyle dedim ben 17 yasındayıım ve cesaret timsali felan alakası yok ..
Haa söylede bişe var onunla yüzyüzede yada baska bir sekildede konusabilceğimi biliyorumm o yüzden öyle söylediim

Balık burcu erkeği mi ? Aman aman ! Arkana bile bakmadan topukla derim. Hiç bi cacık olmaz balık burcu erkeğinden. Tecrübeyle sabittir. Ayrıca hiçte utangaç falan değiller, hepsi bahane onların.:40::31:

ilk adımın karşıdan gelmesini beklerken başka bir kızın çocuğu kapmayacağını garanti edemezsin.

şöyle düşünelim erkeklerin de utangaçları vardır, henüz evvelsi gün burada bir hikaye okudum adam konuşmak için iki yıl beklemiş !

ilk adımın karşıdan gelmesini beklerken başka bir kızın çocuğu kapmayacağını garanti edemezsin.

şöyle düşünelim erkeklerin de utangaçları vardır, henüz evvelsi gün burada bir hikaye okudum adam konuşmak için iki yıl beklemiş !

Ondan cok korkuyorum iştee ..
ya hoşlanıyoo yada bakıyoo olabilir eger ondada bişe varsa ve söylüyemiyosa benm söylemem gerekirr
yoksa baska kıza bakmıcagıı nee malum ..
Cidden dayanamam :S

Back
X