hoslandigim cocuga abi diyorum

abi deme de ne dersen de
zorlaniyorsan gizli ozne li konus

mesela bnm kv uvey , kendi annem rahmetli hiç istemiyorm anne demeyi ama iste olmuyior
butun gun beraber geçirsek bile bi iki defa anca anne derim adinida demem
mesela odaya girdim ya dierek konuya girerim ona donrek anliyor zaten ona konusutugmu :))))
seninkdie anlar :)))

aile dostumuzun oglundan hoslaniyorum 25 yasinda kendisi aslinda coxukluktan tanışıyoruz çocukken cok oynardik evlerine gidip kalmisligimiz onlarin bizde kalmisligi cok var somra sehir disina ciktilar gorusmelerimiz axaldi ailecek gecen bu cocuga sosyal medyadan abi diyip bayramoni kutlayan bi mesaj attim cok sevindi o beni aramis bulamamis numarasini verdi sen de ver dedi bagimiz kopmasin simdi bi ihtiyacın olursa hrmen yaparim hep konusalim bak gibi muhabbetler etti ama sizce abi olarak mi yaklasiyi ben ondan hoslaniyorum ne yapabilirim bu durumu degistirmek icin benım yaşım da 21 bu arada
Benimde vardı abi dediğim ama hoşlandığım biri. Bi Bayramda numaramı almıştı sonra konusmaya başlamıştık. Abi diyerek tabii. Sonra ne oldu dersin :) 2. Çocuğuma hamileyim vaktinde abi dediğim kocacımdan :)

Bence onda bir ışık varsa abi kelimesinde rahatsız olur kaldıralım abiyi hitap şeklini değiştirelimder
Anlatmak istediği o an anlamaz yada gönüllü davranmayım dersen o da istemiyor der eski hale dönülür abi dersin düğününe gider bir güzel oynarsın
Yaşamış biri olarak :kızgın:

Abi diyorum ama çok yaşlı da değilsin, eğer rahatsız olursan isminle de hitap edebilirim de.

Eğer farketmez derse seninle ilgilenmiyor olması muhtemel.

Ama abi deme ismimle hitap et derse senin için bir umut var demektir ;)

Ayy çok tatlısı belkide onunda sana ilgisi vardır bi ısrar numarasini verdiğine göre ... sen fazla samimi olma, biraz ağır ol, belki WhatsApp tan yazar filan... Eğer senden hoşlanıyorsa zaten ilgisiyle gösterir, konuşurken abi deme hatta adını da verme direk sen de, gelişmeleride yaz ☺

Bende nisanlimla arkadasken abi diyordum aramizda bir yas vardi ama ortamdan dolayi öyle olmustu. Sonra baktik biz arkadaş falan degiliz düpedüz sevgili olmusuz :D

Abi demeyeyim dersen çocuk anlar yalnız sorma sakin :KK70: abi diye hitap etme sen'li konuşmaya devam et :)) arasıra yazabiirsin rahatsız olursa kendi söyle zaten:)

Ben de eşime abi diyordumm:)) ve aynı sen gibi abi dememeye çalışıyordum. Pat diye ismiyle hitap edemezsin ama lakap falan gibi bir şey diyebilirsiniz ki sizin çok anınız varmış. Ben bir kere okeyde ortak olduk diye "ortak" diye geziniyordum.

Böyle böyle yumuşar o ilişki, sonra anlarsın yaklaşımını. Zaten eğer istemezse seni, abisi abim gibi hitaplarla fart ettirecektir;)

Back
X