• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım çocuk kabul etti

Yokki67

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
111
21
48
25
teomanın konseri vardı ama gidemedik ben onu çağırmıştım keşke gitseydik dedi başka bir yere gidelim dedi ben böyle diyeceğini hiç beklemiyordum elim ayağıma dolaştı başka birinin konserine gidicez ama ne giysem nasıl olcak hiç bilmiyorum çok heyecan yaptım çocuk şarkıları pek bilmiyo acaba sıkılır mı ama illa benle gitmek istedi kızlar nasıl davranıyım bi akıl verin :)

teomanın konseri vardı ama gidemedik ben onu çağırmıştım keşke gitseydik dedi başka bir yere gidelim dedi ben böyle diyeceğini hiç beklemiyordum elim ayağıma dolaştı başka birinin konserine gidicez ama ne giysem nasıl olcak hiç bilmiyorum çok heyecan yaptım çocuk şarkıları pek bilmiyo acaba sıkılır mı ama illa benle gitmek istedi kızlar nasıl davranıyım bi akıl verin :)
Sınava odaklanın .Abla tavsiyesi.Okulu kazanın bol bol sosyallesin sonra

Konsere giderken biz kot giyerdik gençlikte.
Adam konserden sıkılırsa yapacak bir şey yok.
Bu kadar abartma bence.

Konsere topuklu giymeyin de ne giyerseniz giyin jajjahsjsjja Olduğunuz gibi davranın. Heyecanlıysanız, heyecanlısınızdır.. ne va yani? Sonuçta herhangi biriyle değil sevdiğiniz ile buluşacaksınız :) Umarım çok güzel geçer :)

IMG_20220515_214910.webp

Geçmiş konulardan

Back
X