• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandıgım cocuk?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Ya benmde yasıma gore dertlerim var tabi , dert sayılmaz ama kafama cok takıyorum . İlk bastan soyliyim derslerine odaklan gelip gecici seyler falan yazmayin lutfen ben sizden konuyla ilgili tavsiye istiyorum, simdi hoslandıgım cocuk var benm aynı aınıftayız falan cocukda bi ara benden hoslaniodu ig den takiplesioduk falan , storylerime yanit veriyordu ama sınıfta assla konusmazdik (hala da oyle), sonra bende istemeden soguk yaptim cocuga yazısırken falan , (ben genelde boyleyim hoslandıgımı anlamasin diye soguk yaparim neden bilmiyorum engel olamiyorum kendime) neyse iste ara ara konusuodk hoslandıgı belliydi yani ya da ben kafamda oyle kurdum , neyse iste baktim bi gun benim takipten falan cikarmis benide takipcilerinden cikarmis iste , baya uzulmustum o gun . Sonra bu bana cok kotu davranmaya basladi , galiba nedeni bi ara ben onn sevmedigi ortamdan bi cocukla takıldım sınıfa falan geliyodu , ondan rahatsız oldu (rahatsiz oldugunu nerden anladigimi sormayin cunku uzun konu orasi detaya gerek yok) ben bilmiom bazı arkadaslarim kıskanmıs diye yorumladı ama kıskanmamıstır bence cocukla kavgalılar cunku sınıfa gelmesini istemiyomus , neyse iste ben ne zamandir kafaya takiyorum nasil unuturum , tekrar istek atmasi icin hergun dua ediyorum , bide mesela bi olay olsun hemen kendime yorumluyorum ornegin bana bi sn baksin bana asik gibi hissediyorum , sonra su cocuk olayinda da beni kıskandıgını dusunmustum ilk , ama kavgali olduklarini sonradan ogrendim , kendimi engelleyemiyorum daha cok hoslanıyorum ne yapicam? Acaba hoslanıyormudur hala benden

Hoşlanıyorsa bile sopuk yaptığınız için vazgeçmiş görünüyor :kahve:

Yavriii dersler dersler:KK53::KK53:

Çok naz aşık usandirir

Normalde "hoşlanıyor olsa bile sizi durduk yere takipten çıkan ve çıkartan biri için ikinciye düşünüp vaktinizi harcamaya değmez" derdim. Ama yaşınız 16ymış :) karşı tarafın da 16 yaşında olduğunu düşünürsek;
Ya siz soğuk davrandığınız için "bu kızla olmadı, oyna devam" moduna geçip başkalarına ilgi duymaya başlamıştır ya da "kavgalı" olduğu çocukla aranızın iyi olduğunu sanıp sizi güvenilmez bulmuş ve arkadaşlığınızı bitirmiştir. Her halukarda yaşadığınız şey aşk acısı falan değil, birkaç aya kalmaz hisleriniz normalde dönecektir. Bunun bilinciyle devam edin hayatınıza sevgili kız kardeşim. :)

Siz bu çocukla aynı sınıftaymışsınız, neden iletişiminiz sosyal medya üzerinden oluyor?

16 yaşındasın, derslerine odaklan demeden yorum yapamayacağıma karar verdim.

Siz bu çocukla aynı sınıftaymışsınız, neden iletişiminiz sosyal medya üzerinden oluyor?
Bilmiyorum ikimizde hic konusmayiz sadece st yanit veriyodu okulda merhaba bile demezdik bakısırdık sadece

Back
X