• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandıgım kişi benden 2 yas küçük napıcam :(

glzclli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
148
0
96
İzmir
ya aslında bnm için bi problem yok aynı seklde onun içnde..olgun biri yasına göre..anneme anlattım o kadr ama o kadr karşıki benden 2 yas küçük olmasına asırı kötü tepkiler verdi..sonucta hayatta böle rastlantılar herzamn bulunmuo ve bende zor elektrk alan biriym ama hçbişeklde onay vermio cok canım sıkkın cok :1no2:

cok fazla yas farkı yok ama soylede birsey var erkek herzaman kadından buyuk olmalı cunku ne olursa olsun erkekler daha gec olgunlasıyor ve ilerde problemler yasanabiliyor aynı yasta olup evlenenler bile problemler yasayabiliyor..ama siz istedikten sonra kimsenin karısmaya hakkı olamaz tabi umarım anneni ikna edebilirsin

teskkr edrm..:( ama ne kadar konussamda annem cok sabt fikrlidr aslnda cok moderndr ama bazı takntılı odgu konulşar vardr..hayat senn haytn yasa istedgini dio ama içimde burukluk kaldı soncta öle laflar ednce..:( blmyrm napıcam ..smdilik ii gidio bnde biraz cocuksuyum yasıma göre o da olgun o yüzden cok ii iletşm kuruyoruz gbi ..böle cnm saol tekrar...

ilginc sasirdim dogrusu ne varmis ki bu kadar tepki verilicek
eger siz iliskinizden eminseniz bu sebebten ayrilmayin er yada gec kabullenicektir

ilginc sasirdim dogrusu ne varmis ki bu kadar tepki verilicek
eger siz iliskinizden eminseniz bu sebebten ayrilmayin er yada gec kabullenicektir

bnde bi anlasam anne dyor bana bi acıklarmısn o nüfusunda yzan tarihim normal haytla ne alkası var..cnkü yanyana gayet normal duruyoruz hçde küçük flan durmuo ay cok sıktı canımı cookkk :(

Bence anlaşabildikten sonra yaşın hiç önemi yok.Belki sen çok çocuksusun ya da o çok olgun yani siz dengeyi kurabiliyorsanız yaşın önemi yok önemli olan ruh yaşı,kafa yapısı,hayata bakış açısı

Bence anlaşabildikten sonra yaşın hiç önemi yok.Belki sen çok çocuksusun ya da o çok olgun yani siz dengeyi kurabiliyorsanız yaşın önemi yok önemli olan ruh yaşı,kafa yapısı,hayata bakış açısı

işte tam bnm düşüncemde bu...cok doğru sölüosun zaten aynende öyle...bn biraz cocuksuyum ve dengeliyoruz..annemn bi dier istememe sebebide okumaması sporcu kendisi..bn ünv okyrm die hem küçk hem okumuo falan filan :(..ama haytta böle karslklı güzel duygular herzamn ckımıo bnm içn yasınnda işinnde bi önemi yok...

işte tam bnm düşüncemde bu...cok doğru sölüosun zaten aynende öyle...bn biraz cocuksuyum ve dengeliyoruz..annemn bi dier istememe sebebide okumaması sporcu kendisi..bn ünv okyrm die hem küçk hem okumuo falan filan :(..ama haytta böle karslklı güzel duygular herzamn ckımıo bnm içn yasınnda işinnde bi önemi yok...

cidden çocuksu düşünüyorsun. ne zamana kadar işinin önemi olmayacak. samanlık seyran mı oluyor sempatiksalakcinni

25 e 23 olsaydı sorun yoktu ama 21 e 18 ise akannehir o da çocuk. daha ergenliğin içindeakannehir

cidden çocuksu düşünüyorsun. ne zamana kadar işinin önemi olmayacak. samanlık seyran mı oluyor sempatiksalakcinni

25 e 23 olsaydı sorun yoktu ama 21 e 18 ise akannehir o da çocuk. daha ergenliğin içindeakannehir

Hemen evlenecek haliniz yoksa çalışmıyo olması da sorun değil.O hayatını kurar.Sen kurarsın maddi yatınızın sağlamlaşır.Benim eşimin işi vardı da ne oldu ekonomik kriz dediler işten çıkardılar mahfolduk ilk aylar.Bir de şöyle de birşey var erkekler geç büyüdüğü için değişirler.20 ile 18 bir olmaz.Çoğu kız arkadaşım bu sebepten ayrıldı.Pat diye evlenilmez ama belli bir süre sonra arkadaşının kişiliği oturunca da neden olmasın ki

canım benim bence yaş farkı fazla olmadığı sürece hiç sorun yok. benim sevgilimde benden 1 yaş küçük ama bu aramızda asla problem olmuyor. insanın olgunlaşmasının evet yaşla mutlaka ilgisi var ama birazda bu insanın kişiliğiyle ilgili birşey bence. benim eski sevgilim yaşça benden büyüktü ama desenki hangisi daha olgun diye şimdiki sevgilim çok ama çok daha olgun. önemli olan iki insanın birbiriyle anlaşabilmesi.

simdi eger siz 20 yasindaysaniz
anneniz olgun biirini bulup evlenmenizi temenni ediyor olabilir
18 yasindaki bir cocuktan evlilik beklentisi minimum dogal olarak
sebeb bu olabilir

Herzaman erkeğin yaşının büyk olması gerktiğini savunmuşmdur ama tabi arada İstisnalar var
19 Yaşındaki bi erkekde eğer olgunsa ve istedğin bi erkek tipyse tabiki olabilir,isterse 5 yaş küçük olsun senden.. AşK bu

Herzaman erkeğin yaşının büyk olması gerktiğini savunmuşmdur ama tabi arada İstisnalar var
19 Yaşındaki bi erkekde eğer olgunsa ve istedğin bi erkek tipyse tabiki olabilir,isterse 5 yaş küçük olsun senden.. AşK bu

saolun olumlu düşüncelernzle beni mutlu ettnz o kadr destege ihtycm varkii:( sanki herkesn aksini düşndüğünü sanyrm

simdi eger siz 20 yasindaysaniz
anneniz olgun biirini bulup evlenmenizi temenni ediyor olabilir
18 yasindaki bir cocuktan evlilik beklentisi minimum dogal olarak
sebeb bu olabilir

evetannemi anlyrm düşüncelernde ama asırı tepkisini görmelydn..o kadr tepki verlcek bişey yapmadmki..ask bu sanki evli bi adamla yasak ask yasıomusum gibi böle kötü bişeymiş gbi tepki verdi...

canım benim bence yaş farkı fazla olmadığı sürece hiç sorun yok. benim sevgilimde benden 1 yaş küçük ama bu aramızda asla problem olmuyor. insanın olgunlaşmasının evet yaşla mutlaka ilgisi var ama birazda bu insanın kişiliğiyle ilgili birşey bence. benim eski sevgilim yaşça benden büyüktü ama desenki hangisi daha olgun diye şimdiki sevgilim çok ama çok daha olgun. önemli olan iki insanın birbiriyle anlaşabilmesi.

saol cnm ya içimi ferahlattn valla...benm gibi düşünen insanlarn olması cok gzl öle bi moda grdmki sanki herkes tepki vericekmiş gib..

Hemen evlenecek haliniz yoksa çalışmıyo olması da sorun değil.O hayatını kurar.Sen kurarsın maddi yatınızın sağlamlaşır.Benim eşimin işi vardı da ne oldu ekonomik kriz dediler işten çıkardılar mahfolduk ilk aylar.Bir de şöyle de birşey var erkekler geç büyüdüğü için değişirler.20 ile 18 bir olmaz.Çoğu kız arkadaşım bu sebepten ayrıldı.Pat diye evlenilmez ama belli bir süre sonra arkadaşının kişiliği oturunca da neden olmasın ki

yok cnm calısıo sporcymus sakatlannca bırkmak zornda kalms smdi cankurtarnlk yapıo tatl yernde...işi dogru drst bi iş deil dioda annm..bnde senn gbi düşünyrm daha yası küçkki ilerde sans bu cok daha gzl işi olr bunn içn mutlulgmdanmı olucam...

ruh yaşı,kafa yapısı,hayata bakış açısı önemli bencede..vereliniortak

Back
X