Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem de babamdan 2 yaş büyük nolmuş ki
her zaman erkeğin daha büyük olması gerektiğini savunurum ama tabi kişilikle de alakalı bi durum, bu yaşta evlenmiceğinize göre şu anda bi sorun teşkil etmez bence... bu arada bence anneniz yaştan çok işe takılmıştır, çünkü üni okuyanlar bile çok zor iş buluyo, o nası bulcak diye düşünüyodur...
ya aslında bnm için bi problem yok aynı seklde onun içnde..olgun biri yasına göre..anneme anlattım o kadr ama o kadr karşıki benden 2 yas küçük olmasına asırı kötü tepkiler verdi..sonucta hayatta böle rastlantılar herzamn bulunmuo ve bende zor elektrk alan biriym ama hçbişeklde onay vermio cok canım sıkkın cok :1no2:
Olgunluk yaşla olmuyor...
:umursamaz:
Valla 20 yaşında kuzenim var, 24 yaşındaki arkadaşlarımdan hatta ve hatta 31 yaşındaki kuzenimden olgun akannehir
Kişilik meselesi bu.
yerimseniben
"Ya aslında benim için bir problem yok; aynı şekilde onun için de.. Olgun biri yasına göre. Anneme anlattım, o kadar ama o kadar karşı ki benden 2 yas küçük olmasına! Aşırı kötü tepkiler verdi. Sonuçta hayatta böyle rastlantılar her zaman bulunmuyor ve ben de zor elektirik alan biriyim; ama, hiçbir şekilde onay vermiyor. Çok canım sıkkın, çok."
Mesajınızın olması gerek şekli bu. Lütfen ama lütfen Türkçe'yi katletmeyin. Noktalama işaretlerini filan geçtim, bari harfleri tam yazın.
Konuya gelince; bence 2 yaş, sorun edilecek kadar büyük bir yaş farkı değil. Alışır anneniz de yakında. Dert etmeyin, ama zıtlaşmayın da annenizle. Siz yumuşak olursanız, zamanla onun tepkisi de yumuşar.
teşekkür ederim...yazıma daha cok dikkat edicem bundan sonra..annem konusuna gelince sabit fikirlidir yumuşucağını hiç sanmıyorum ....üniversite okumamış olmasına da takmış durumda...
E ama bak bence esas taktığı nokta bu. Anneler boşa takmaz birşeye. :)) Sen üniversite okuyorsan ya da okuduysan haklılık payı da var. İlerisini düşünüyorsan bu kararında önemli bir kriter olmalı. İlle de "olmaz, anlaşamazsınız" demiyorum ama eğitim önemli ilişkide.
bende farkındayım bunun ne kadar hassas bir nokta olduğunun fakat ondan gerckten hoşlandım ve zor elektrik alabilen biriyim ...yani suan onunla konuşmak istiyorum....ilerisini düşünmek zorunda olsamda düşünmek istemiyorum![]()
Hayırlısı olsun. Birşey diyemem. Yani herkes için önemli değildir bu konu, birçok insan bu şekilde evlilikler yapmış mutlu da olmuştur belki ama ben önem verenlerdenim. Demek ki annen de benim gibi düşünenlerden. Sen gene de bir düşün derim, anneni anlamaya çalış gene kendi kararını kendin verirsin.
Yaş konusu ise, dediğim gibi, çok önemsiz. İki yaş fark çok normal. Onu dert etme.
aah ah sen yine iyisin benm hoşlandığım kişide benden 15 yaş büyük![]()