hoşlandığım kişi ne düşünüyor

En gıcık tip adamlar gurubundan bu tip.. Geçmişten gelen güvensizlik bahanesi.. Genellikle ya psikolojik yada kendiyle ilgili yetersizlik(!) olan kompleksli tiplerdir bu tipler.. Kafanıza bile takmayın.. Evlilik falan hak getire bunlarla.. Zaten kendi için düşünse abisinden bahsetmezdi. Şimdi o abla dedi diye belki kendinden hoşlanıldığını düşünüp, aklınca hallenip size umut veriyor olabilir..

Ses cikarmiyo diye sizi kendisine dusunuyo anlamına geldiğini sanmıyorum.
Çünkü abisine düşünen birini hiç kendine de dusunurmu!
Bence hiç kafa yormaya bile degmez

Ahhhah abisine bakiyor sizi siz hala ondan mi hoslaniyorsunuz. Bir sarki vardi "yakalandim ben birine sana degil kardesine bir el atsan su isime" :KK70:

En gıcık tip adamlar gurubundan bu tip.. Geçmişten gelen güvensizlik bahanesi.. Genellikle ya psikolojik yada kendiyle ilgili yetersizlik(!) olan kompleksli tiplerdir bu tipler.. Kafanıza bile takmayın.. Evlilik falan hak getire bunlarla.. Zaten kendi için düşünse abisinden bahsetmezdi. Şimdi o abla dedi diye belki kendinden hoşlanıldığını düşünüp, aklınca hallenip size umut veriyor olabilir..
valla benim öyle umutlanıp kendimi yiyip bitirecek gücüm yok daha önce dilim yandı hiç belli etmedim renk vermedim bir yerlerini kaldırmaya gerek yok değil mi

sen kendine yeni iş bul hatta o da yardımcı olsun iş bulmaya çalışsın oarada anlarsın nıyetını.

Konu sahibesi esas kizimiz is arkadasindan hoslaniyor...
Cocuk esas kiza hep evlilikle ilgili konusuyor.
Esas kiz heyecanlaniyor acaba beni mi begeniyor ve evlenmek istiyor diye dusunurken...
Esas kizin is arkadasi (abla) cocugun agzini ariyor konu sahibesinden hoslaniyormu diye...
Hoslanilan oglan diyor ki- abegime cok iyi bir es olurdu
abla diyor ki- fekat mediumhappy(konu sahibesi) ni alsana evlensene...
Esas oglan-babam yorgan kalkmadan kavga bitmezmis (orayi bende anlamadim) dedi diyor..
Esas kiz isten ayrilinca hoslanilan cocuk naber?nasilsin? Diyor hal hatir soruyor..
Konu sahibesi aceba beni agabeyine mi kendine mi dusunuyor diyir...
Offff zor yazdim :(

Adam seni alenen abisine layık görüyor istiyor, her lafında bunu açıkça belirtmiş

sen hala ne düşünüyor beni mi istiyor diyorsun:KK45:enterasan

Türkçe miz de bir olay anlatırken nokta, virgül , ünlem, soru işaretleri kullanılır.
Eğer bunları kullanırsan insanlar sana daha çok yardımcı olabılır.
Konunu okudum hiç birşey anlamadım, belki de anlamak istemedim...

Back
X