Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En gıcık tip adamlar gurubundan bu tip.. Geçmişten gelen güvensizlik bahanesi.. Genellikle ya psikolojik yada kendiyle ilgili yetersizlik(!) olan kompleksli tiplerdir bu tipler.. Kafanıza bile takmayın.. Evlilik falan hak getire bunlarla.. Zaten kendi için düşünse abisinden bahsetmezdi. Şimdi o abla dedi diye belki kendinden hoşlanıldığını düşünüp, aklınca hallenip size umut veriyor olabilir..
Ses cikarmiyo diye sizi kendisine dusunuyo anlamına geldiğini sanmıyorum.
Çünkü abisine düşünen birini hiç kendine de dusunurmu!
Bence hiç kafa yormaya bile degmez
En gıcık tip adamlar gurubundan bu tip.. Geçmişten gelen güvensizlik bahanesi.. Genellikle ya psikolojik yada kendiyle ilgili yetersizlik(!) olan kompleksli tiplerdir bu tipler.. Kafanıza bile takmayın.. Evlilik falan hak getire bunlarla.. Zaten kendi için düşünse abisinden bahsetmezdi. Şimdi o abla dedi diye belki kendinden hoşlanıldığını düşünüp, aklınca hallenip size umut veriyor olabilir..
valla benim öyle umutlanıp kendimi yiyip bitirecek gücüm yok daha önce dilim yandı hiç belli etmedim renk vermedim bir yerlerini kaldırmaya gerek yok değil mi
Bir adam sevdigi kadin icin boyle ona buna suna aliriz demez hele abime aliriz hiiic demez. Abime aliriz demis bu dediginden sonra soguman bile gerekiyor.
Konu sahibesi esas kizimiz is arkadasindan hoslaniyor...
Cocuk esas kiza hep evlilikle ilgili konusuyor.
Esas kiz heyecanlaniyor acaba beni mi begeniyor ve evlenmek istiyor diye dusunurken...
Esas kizin is arkadasi (abla) cocugun agzini ariyor konu sahibesinden hoslaniyormu diye...
Hoslanilan oglan diyor ki- abegime cok iyi bir es olurdu
abla diyor ki- fekat mediumhappy(konu sahibesi) ni alsana evlensene...
Esas oglan-babam yorgan kalkmadan kavga bitmezmis (orayi bende anlamadim) dedi diyor..
Esas kiz isten ayrilinca hoslanilan cocuk naber?nasilsin? Diyor hal hatir soruyor..
Konu sahibesi aceba beni agabeyine mi kendine mi dusunuyor diyir...
Offff zor yazdim
Türkçe miz de bir olay anlatırken nokta, virgül , ünlem, soru işaretleri kullanılır.
Eğer bunları kullanırsan insanlar sana daha çok yardımcı olabılır.
Konunu okudum hiç birşey anlamadım, belki de anlamak istemedim...