• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım kişinin son hareketi :))

napoleon28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
847
1.110
33
Selam.
Hemen konuya gireyim. Bu kişinin çalıştığı şirkette ikimizin ortak tanıdığı var. Yani benim arkadaşım da bu şirkette çalışıyor. Hoşlandığım kişi yengeç burcu. Az konuşan ağır bir tarzı var. Şimdi şöyle bir olay gerçekleşti. Ödenmesi gereken bir meblağ vardı birkaç kişiye. Benim de dahil olduğum bir grup. Küçük bir iş meselesiydi ayrıntıya gerek yok. Ayın 26'sında para yatacaktı ama gecikti. Yani kimseye yatmadı. Benim yengeç de gecikince bana yollamış kendi parasından. Nasıl bir anlayış bu? Niye böyle etti şimdi? Aramızda resmi bir şey yok. Ben bir şeyler hissediyorum ama o hiç belli etmiyor. Sadece his. Belki içi bomboştur yani jest yapmak istemiştir bilmiyorum. Sadece arkadaşız şuan. Instg. takipleşiyoruz sadece. O da benim gibi boşanmış eşinden. Yaşça büyük benden 10 yaş.
Telepati var mı sizce? Hislerim karşılıklı mıdır?
ahahahah yine hakarete gelenler olacak kesin hemen hazırlanayım...
Soru sormayın nolur sadece yorum yapın. :KK50::confused:

Eli boşa ağa uyur derler, eli doluya ağa buyur. Senin ağa uyur bacım. ( Sadece yorum yaptım, azıcık güler yüz tatlı dil be bacım niye hakaret edelim ki)

Cok anlam cikar bence. Borc ona ait degil ve kendi parasindan gonderiyor. Zor durumdaysan ve bunu biliyorsa, arkadas yardimi denebilir belki. Diger turlu hoslaniyor senden bariz belli.

Abi senden hoşlanıyor olabilir. Abi teşekkür ederim ama hayırdır diyin bakalım bi

Hoşlanıyor olabilir ama şu da var yengeç burçları çok merhametli olur. Yani sırf arkadaş olduğunuz için de göndermiş olabilir

Sebebini sorun, iletişime geçmek zorunda kalın diye kendince bir hamle yapmış bence. Sizden hoşlanmakla birlikte hoşlandığını açıkça söylemek yerine dolambaçlı yolları tercih etmesi bu insanın sizi biraz yoracağı düşüncesini uyandırdı bende. Ayrıca niçin boşanmış onu da öğrenmekte fayda var.

Not: Kaç tane yengeç burcu erkeği gördüysem güler yüzlüydü ama içinde psikopat vardı. Dikkat edin derim.

Telepati ne alaka ya? 😂
🦀in "son hareketi" 'nin bundan kaynaklandığını düşünüyorsanız bari herkesin parası ödensin diye uygulasaydınız, sadece sizin para için değil 😜
Bu arada 🦀in ilk hareketi neydi? :)

Her şey gönlünüzce olsun inşallah ama bir bana mi garip geldi, çok samimi olunmayan birinin, zorda olmayan birine jest olarak para yollamasi?
Çirkin bir davranıs bence ya 🥺
Cok daha tatli jestler olabilirdi, paranizi da ne de olsa alirdiniz ordan.
Kendince erkeklik yapıyor işte yaa... Ne bileyim bence de çirkin.

Sebebini sorun, iletişime geçmek zorunda kalın diye kendince bir hamle yapmış bence. Sizden hoşlanmakla birlikte hoşlandığını açıkça söylemek yerine dolambaçlı yolları tercih etmesi bu insanın sizi biraz yoracağı düşüncesini uyandırdı bende. Ayrıca niçin boşanmış onu da öğrenmekte fayda var.

Not: Kaç tane yengeç burcu erkeği gördüysem güler yüzlüydü ama içinde psikopat vardı. Dikkat edin derim.
hadi yaa psikopat demek ))) aman ben almayayım o zaman kalsın ahahahha
bence utangaç ve iletişime geçmemi istediği için yaptı evet. ama emin değilim. bakalım bekliyrük.
eşinden boşanma sebebini bilmiyorum öğrenmek lazım da işte iletişime geçmeden kulaktan dolma laflarla olmaz.

Back
X