Hoşlandığım kişiyle nasıl tanışabilirim?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar ben 1 hafta önce okulun dans kursuna basladım ve ilk gün saatlerimizi belirlemek içn gttik bi çocuk gördüm vuruldum resmen kursumuz aynı gün ama saatlerimiz farklı yani kursta göremiorum :( adını öğrendm ama faceden flan msj atamam benm hakkımda iyi dşünmez napcam nasıl tanışcam nolur akıl verinn :(:19::18:

ben olsam gider konusurdum , ama asik oldugumu falan soylemeden , arkadasca ,
orenirdim sevgilisi var mi yok mu .
konustukdan sonra faceyede ekliyebilirsin , o zaman bir sey olmaz :) bilemiyorum:49:

Ortak arkadaş varsa , hiç düşünme ekle gitsin :)

hiç ortak arkadasımız yok aynı kampüste bile değiliz :( arkadasım tesadüfen adını öğrendi faceden o şekilde buldum gdip konuşamam ne dicem ki :) faceden eklersem hoş olmaz ki ama msj atayım diyorum ama ne dicem :(

bence illk adımı atma ,bahaneyle yine kurstayken bir denk gelmeye çalış bence. diğer şekilde msj filan atmak seni aşağı çeker,eger ilişkisi yoksa zaten ilk görüştede senden hoşlanıyorsa bunu anlarsın ,yok mesaj atarsan sırf gönül eglendirmek için bile seninle mesajlaşabilir yani .

Ya tesadüf eseri denk gelmeye çalışıp tanışmaya çalışacaksın ya da başka yolu yok.
Mesaj atma. Ve ortak arkadaş yoksa da ekleme :( Çünkü erkekler kolay elde edilen kızları sevmiyorlar.
Yani sen her ne kadar öyle bir kız olmasanda .

Back
X