Hoşlandığım ve merhabalaştığım çocuğa mesaj yazmalı mıyım?

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
herkese slm , arkadaşlar bana bi yorum yapın yaw..
şimdi bigun bnkada bi çocukla tanıştım, bn tanımıyordum ama o bni tanıyormş abimin ortaokuldan arkdasıymş.bnde isim olrk bzm iş yerındekı kızlardan bıryle görüşck biri oldgunu biliom sasdeec ama o kişi oldgunu bilmıyrdm nyse zate o kızlada bı ıkı msjlşmışlr ve gerisi glmemiş.. üstünden bir ay gectıkten snra bu karşılşmanın, cocuk faceden bni dürtmş :) ertesi gun bnde geri dürttüm :)) snra o bı ıkı kz daha yptıktn snra facenı kapatmş ertesi gunu de dışarda karşılştık ve selamlştık ,dün yıne karşılştık gbi oldu ama selamlşmadık . cocugu bn heryerde görür oldum. acıkcası da onu görünce heyecanlanıyorum:16: farklı bi face hesabını acmş bnde ordan msj yzmk istyrm ama cocuğn kişiliği hkkında sadece iyi biri oldgunu biliom şimdi size sorum
1-niye bi insan böle dürtme gbi bi eylemle ugrassın durduk yere (-acaba bn mi ynlş yorumluyorum die soruyrm-o kız hakkında bılgı almk istese bile bunu yapabilecegı bşka bırılerı vrdı ve cocuk kndisi görşmemiş)
2-msj yollamalımıym sizce?
3-bn ne yapam yaw cocuktn cok hoşlndm bı aydrda bnm aklımda :):97::97::92:

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi bigun bnkada bi çocukla tanıştım, bn tanımıyordum ama o bni tanıyormş abimin ortaokuldan arkdasıymş.bnde isim olrk bzm iş yerındekı kızlardan bıryle görüşck biri oldgunu biliom sasdeec ama o kişi oldgunu bilmıyrdm nyse zate o kızlada bı ıkı msjlşmışlr ve gerisi glmemiş.. üstünden bir ay gectıkten snra bu karşılşmanın, cocuk faceden bni dürtmş :) ertesi gun bnde geri dürttüm :)) snra o bı ıkı kz daha yptıktn snra facenı kapatmş ertesi gunu de dışarda karşılştık ve selamlştık ,dün yıne karşılştık gbi oldu ama selamlşmadık . cocugu bn heryerde görür oldum. acıkcası da onu görünce heyecanlanıyorum:16: farklı bi face hesabını acmş bnde ordan msj yzmk istyrm ama cocuğn kişiliği hkkında sadece iyi biri oldgunu biliom şimdi size sorum
1-niye bi insan böle dürtme gbi bi eylemle ugrassın durduk yere (-acaba bn mi ynlş yorumluyorum die soruyrm-o kız hakkında bılgı almk istese bile bunu yapabilecegı bşka bırılerı vrdı ve cocuk kndisi görşmemiş)

İlk olarak sormak istediğim şey, çocuğun iyi biri olduğu kanısına nereden vardın ?

İkincisi facete seni dürtmesi senden hoşlandığı anlamına gelmez.

Seninle konuşmak istese, seni facete dürteceğine, mesaj yazıp seninle konuşmaya çalışabilirdi herhalde..

Bir kız olarak sen mesaj yollamamalısın bana göre.. Sen ağır olmalısın.. Mesaj yazıp onun gözünde küçük düşme ihtimalinde var, "beni dürtmüşsünüz facete" yazsan bile, o sana; "yanlışlıkla oldu, hatırlamıyorum" da diyebilir; aksinide..

Benim fikrim, madem seni facete dürtebiliyor adam gibi mesajda atmalı eğer sana karşı bir şey hissediyorsa.. Yani senin bir şey yapmamandan yanayım ..

"İlişkiler" ekmek-su gibi oldu hayatlarımızda herkesin muhakkak bir beraberliği olacak! Olmayanlar kendini kötü, eksik hissediyor... "Kızıaam senin niye sevgilin yok?" diye bir soru kalıbı türedi yahu, "Niye okumadın, hangi üniversiteye gideceksin?" sorularını "sıkıcı teyzeler" soruyor artık... (En çok dikkat dağıtan, can sıkan da yine o köşe bucak aranan, yokluğunda sıkıntı duyulan sevgililer... Demiyorlar ki "azıcık aşım kaygısız başım"...)

Sokakta el ele yürüyen çiftleri gören, paylaşım sitelerinde ilişki durumlarını "meşgule çevirenler" dikkat çekiyor... Maalesef işi gücü yerinde olandan ziyade mutlu beraberliği olana daha çok imreniliyor... Tüm diziler, kız sohbetleri, programlar buna odaklı olunca genç kızların bilinçaltı "ilişki dedektörü"ne dönüşüyor ve "pembe bulutlardan rezervasyon yapılıyor" hemen...

Yukarıdaki durumun kaçınılmaz sonucu "muhtemel aday"lar arasından el ele gezilecek, "günaydın-iyi geceler mesajı- atılacak, sevgilisi olan diğer kızlardan geri kalmamak üzere birlikte yaşanacak anılar oluşturulacak biri seçilmeye çalışılıyor...

Kısacası siz ondan hoşlanmıyorsunuz aslında... Sırf "paylaşım sitesinde küçük bir atraksiyon" yaptı diye aklınıza girmiş... Bir kızla görüşmüş ve bilginiz dahilindeki kısmına göre "gerisi gelmemiş"... Şu halde o kızla bir şeyler paylaşmaları daha muhtemel... Daha da fenası sizinle görüşüp "gerisinin gelmemesi" de olası... Fakat onun bunu istediğine dair bir "ışık" göremedim ben...

Etrafınızdaki diğer erkeklerle bir şeyler yaşamanız ne kadar ihtimal dahilindeyse bu durum da o kadar...

Canım sadece hoşlammakla olmaz... dürtmede ne biçim bir eylem sokakta dürtülmekten hoşlanırmısın? ben sadece özel arkadaşlarıma bayanlara yaparım hayattamısın ses ver anlamında... bu nedir yoklama ... bana göre oğlanın sana karşı bir ilgisi olamaz ben senin yaznından pek birşey anlamadım.. kısa mesaj yazmıyorsun ki türkçe yaz .
Hatalar yapma bırak oğlan kendisi snein ilgini eçkmeye çalışsın.. o seni merka etsin sen onu değil??:52:

Güzel türkçemiz'i düzgün kullanarak yazarsanız iyi olur kelimeleri yutarak yazıyorsunuz.

Birde dürtmek ne demek ya?

bence bu tarz şeyler ilk önce erkekten gelmeli...bilmiyorum belki eski kafalıyım bu konularda ama ben kızlara yakıştıramıyorum işte..
seni face de dürtmesi filan hoşlandığı anlamına gelmiyo bence.hoşlandıysa bile bunu bu yolla belli ediyosa ben o çocuktan uzak dururdum ne demek dürtmek canım yaz düzgünce mesaj tamam..
o yüzden canım benim sana tavsiyem ilk hareketi ondan bekle.tanışmak isteyen adam hoşlanan adam gelir düzgünce konuşur zaten:34:

tamam tamm yapmıyorum :)) yalnız atraksiyon olayında hemfikir değilim ..dürtme olayının komıkliğine katılıyorum .. nyse yınede fikir beyan ettiğinz için teşekkür ederim

Çok da uğraşmamış yahu... :51: Bir tuşa basmış sadece... Özellikle ergenler çok kullanıyor... Öğrencilerimden biliyorum... :68:

yalnız atraksiyon olayında hemfikir değilim ..

Doğru "atraksiyon" bile değil... Bir tık... :12:

0. Lütfen yazilarimizda güzel türkceyle yazalim, kisaltmayalim ortaya katledilmis bir türkce cikiyor cünkü...

1. Faceden dürtmesi seni begendigi anlamina gelmez, Allah bilir kac kizi dürtüyordur :=) haha :)

2.
Mesaj niye yollayacaksinki ne diye yollayacaksin ne yazacaksin bence kendini kücültürsün bu durumda.

3. dereyi görmeden pacalari sivama... :60::60::60:

bana kalırsa mesaj yazma canım dürtme bile bende bir zamanlar senin gibi birinden çok hoşlandım onada çok iyi çocuk diyorlardı çok sevilen biri kendisi mülayim bir tip benimde o yüzden ilgimi çekmişti herzaman göremediğim biri çok nadir karşılaşmışlığımız vardı bende birgün onu msnye ekledim konuştuk o anladı ona karşı bişeyler hissesitimi ben açıkça söylemesemde onla konuştuğum için mutlu olduğunu söyledi okadar sonra o hiç bi adım atmadı 1.5 sene oldu hala msnde görüyoruz birbilimizi ne o konuşuyor nede ben hiç bişey olmadı yani ben sonrasında bir kere selam verdim almadı bile türk erkeği değilmi hepsi aynı hemen popları kalkar en mülayimi en safı bile ...

bende yardım istiyorum by tarz bi konuda.bir ay kadar önce arkadaş ortamında birisiyle tanıştım.daha sonra arkadaşımdan benim numaramı istemiş.beim onayımla arkadaşım numaramı verdi.aradı konuştuk.ama ben 3 haftalık eğitim için şehr dışına çıktım.döndüğünde görüşelim dedi.ordayken telde konuştuk.döndükten sonra aradım geçen haftasonu nöbetçiymiş.ben görüşmek istiyorum bu haftasonu ama aramadı.ben aramalımıyım.yoksa benimle görüşmek istemiyormu?ne yapmalıyım yardım!!!!

bende yardım istiyorum by tarz bi konuda.bir ay kadar önce arkadaş ortamında birisiyle tanıştım.daha sonra arkadaşımdan benim numaramı istemiş.beim onayımla arkadaşım numaramı verdi.aradı konuştuk.ama ben 3 haftalık eğitim için şehr dışına çıktım.döndüğünde görüşelim dedi.ordayken telde konuştuk.döndükten sonra aradım geçen haftasonu nöbetçiymiş.ben görüşmek istiyorum bu haftasonu ama aramadı.ben aramalımıyım.yoksa benimle görüşmek istemiyormu?ne yapmalıyım yardım!!!!

Arama, o arasın !

ya aramazsa ama:84:

Aramazsa görüşmek istemiyordur, değil mi?

Siz dönünce aramışsınız zaten; her seferinde siz adım atarsanız onun için boş vakitlerini doldurma eğlencesi mi yoksa beraber olmaktan keyif aldığı biri mi olduğunuzu asla bilemezsiniz... Bekleyin, görün...

Aramazsa görüşmek istemiyordur, değil mi?

Siz dönünce aramışsınız zaten; her seferinde siz adım atarsanız onun için boş vakitlerini doldurma eğlencesi mi yoksa beraber olmaktan keyif aldığı biri mi olduğunuzu asla bilemezsiniz... Bekleyin, görün...

evet haklısınız bende öyle düşünüyorum ama merak ediyorum ne oldu da değişti.beklemek zor ama başka da çare yok maaleef:(

Back
X