• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandıgımi soyledim ama verdigi cevabi anlamadim yardım edin daha napmaliyim

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
116
16
98
İstanbul
........................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba
bi kac aydır hoşlandgm biri vardı gecenlerde hoslandgmı sanal ortamda belirttim. beni guzel buldugunu ama daha hic yuzyuze knusmadgmzı yeternce tanımadgnı soyledi

yine bi gun konuyu kapatalim mı zamana mı bırakalm dedigimde kapatmayalm kısmetse olur aceleye gerek yok dedi aradan 3 4 gun gecti online oldugu halde hic yazmadı ben cok hoslandm ondan olucaksa olsun olmıcaksa olmicagnı biliym ona gore ümitlenmym diyorum cunku aci vermeye basladı
soylediklerine bakarsanz beni istemiyo mu yoksa yuzumu kızartp bana kesin bisey soylemesini sorsam mı?

tanımak istese yazardı tanımak istemese konuyu kapatalm mı dedgmde kapatirdi die celiskide kaldım..

bence sormalısın ne düşündüğünü ve sana nnet bir cevap vermesini iste ne oyalasın ne ümit versin ortada kalmasın

Bana kesin bir şey söyle deme, bu emrivaki gibi oluyor.
Bir ilişki yaşanacaksa kesin laflar denemez ki başlangıçta, ne olacağını bilemezsin çünkü.
Kendini kötü hissedebilir yani karşı taraf.

O yüzden online olduğunda sen ona yazabilirsin havadan sudan bir şeyler...
Bu da kendiliğinden gelişecek olaylara vesile olur.
Ya da aksine konuşmaya gönüllü olmazsa, anla ki istemiyor.

Rahat olmalısın. ;)

Son düzenleme:
cevabın için teşekkür ederim Vivalajuıcy :54: konu bulma hakkında yardımcı olabilcek arkadaslarıda bekliyorum nasılsın napıyosun derim gerisini getiremem heralde ne diyebilirim ki başka :ssz::ssz:

ama anlayamıyorum ki istiyormu istemiyor mu beni güzel buluyor o kesin ama yazarakta öf yeter sıktın gibi bişey oluşturmak istemiyorum onda ne anlama geliyor olabilir ki dedikleri :44:

Son düzenleme:
Back
X