Hoşlandığınız Erkek size Çirkin derse...

Boyle seylerde en guzelı ısı hemen sakaya vurmak bence.sende orda gulup bırseyler soyleseydın emın ol bu kadar takılmayacaktın.bosversene sen aynada kendını guzel bulduktan sonra gezegendekı bı dangalak sana çirkinsin dese ne olur.bosveeeer.gercekten hiç değmez.

yok canım kendimi aynada da güzel bulmuyorum ki ben zaten.. hatta çirkinim bile diyebilirim :)
çevrem açık sözlü / dobra insanlarla dolu. sorma :)

o da yakışıklı değildi ki zaten :) hayır çirkin olabilirim ama bunu suratıma ima ederek ne kadar çirkin bir kalbi olduğunu gösterdi zaten.

Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

tabi canım hoşlandığın insandan böyle bir şey duymak özgüven problemi yaratıyo bende de yarattı ama onu ve egosunu başbaşa bırakıp yol vermek en güzeli ;)
olay güzellik çirkinlik yanına yakışma değil ki
ben onun tipine aşık olmamıştım ki zaten. gerçi bu cümleyi duyduktan sonra neyine aşık olmuşum karakteri de yokmuş ki dedim kendi kendime :)
ne adamlar görüyorum yanlarındaki çirkin sevgililerine tanrıça muamelesi yapan. aslolan budur işte. güzellik bakan gözdedir.

Asil onun icindeki kotuluk yuzune vurmu$ demek ki :)). Sen cirkin degilsin canim, cirkin olan o kalbi gibi.

Cok dogru.

Hemde cok, insan ba$kasindan duysa bu kadar uzulmez hatta takmaz belkide ama sevdiginden bunu duyunca okadar yaralayici oluyor ki, yani cok iyi anliyorum seni. Aynen oyle yol ver gitsin :)
Birini sevince guzelligine, cirkinligine bakmiyorsun ki zaten, icten gelen bi duygu yani elde olmayan bir$ey, elde olsa zaten boyle karaktersiz insanlari sevmeyiz.
Seven adam da oyle olmali ama, gercek sevgi odur.
Aynen, beauty lies in the eyes of the beholder... Yani guzellik seyirci gozunde yatıyor.

bana en başta şakaymış gibi geldi hatta çirkin diyerek güzel olduğunu söylemek ıstedıgını duşundum sinir etmek için. kuzey güneyde kuzey cemreye çirkin diyor ya valla ilk o geldı aklıma. ama gülmemiş söylerken.. orası bıraz kafamı karıştırdı. daha önce de böyle gaf yaptığı zamanlar oldu mu sağdan soldan duydun mu böyle aklına gelenı anında soyledıgıne fln şahit oldun mu? genel olarak ınsanalara tavrı böyleyse muhtemelen gerçek dusuncesını soyledı ama daha once sana ya da başkasına bu tarz seyler soylemedıyse şaka olma ıhtımalı daha yüksek ki bunu da ancak sen bılebılırsın :44:

arada böyle ukala tipler oluyor, ama onların dengesizliği senin özgüvenini kırmasın.
gün gelir bir bakmışsın sana teklif etmiş,
benimde başıma gelmişti,sesim kısılmıştı konuşamıyordum,
aynı mahalleden çocukluk aşkım bana demiştiki:
sen hep böyle kalsana,görüntü var ses yok ne güzel demişti :53: :53:

aradan yıllar geçti peşimde pervane oldu ama nafile :16: :12:

bence espiri yapmıştır gerçekten çirkin bulsa yüzüne pat diye söylemezdi gibime geliyor . biriside benim arkamdan aslında çok güzel değil ama kendini birşey sanıyor bulunmaz hint kumaşı değil demişti hiç tınlamadım . dünya bir insanın etrafında dönmüyor .ben kendimi güzel bulduktan sonra insanların fikri önemli gelmiyor bana .hem güzel bulmazlar hemde arkamdan ağlarlar bunuda anlamadım .bence tınlama erkekler bazen senin özgüvenli olduğunu anlayınca inadına bunu kırmak için yaparlar .takdik meselesi işte .

Back
X