Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar yine ben yine bi aşk meşkbenim yakın bi arkadaşım beni bi çocukla tanıştırmıştı 2 ay önce biz görüşmüştük 3ümüz o görüşmenin ardından arkadaşım sormuş benim hakkında ne düşündüğünü hoşlandım ama hoşlanmakla bitmez çok suskun sessiz olduğum için istememiş çünkü kendisi çok konuşkan girişken çok hareketli biri bu arada onunla tanıştırılmamızın sevgili olma amacı için değildi tesadüfen oldu aslında. tanışmamız o görüşmemizden sonra msnde konuştuk nerdeyse hergün msnde görüştük bikaç kezde telde ama hep normal bi arkadaş olarak ama hep benden cam açmamı istiyor msndeyken hiç muhabbetimizde kopma olmuyor sürekli benle konuşuyo ve konuları çoğunlukla o buluyo ve dün ben ona faceden yılbaşı tebriği yollamıştım gül resmi vardı vardı oda bunu sadece ona yolladığımı sanmış oda bana gül buketi yollamış msnde konuşurken onu herkesemi yolladın yoksa sadece banamı dedi bende sen ve bikaç arkada daha yoladım herkese değil dedim kaç kız kaç erkeğe yolldın dedi bilmiyorum saymadım dedim
oda tek erkek olarak sadece bana yolladın demeni beklerdim dedi. o gül buketini sadece sana yolladım ben dedi diğerlerine normal paket yolladım değer verdiğime aynı şeyi yollamam ben dedi (aslında çok değer verdiği arkadaşları var ama beni ayrı tutmuş nedense) bende mutlu oldum dedim:) kızlar acaba hoşlanıyormu benden? ve bunun üzerine ona ne demem gerkiyodu sadece mutlu oldum dedim? ve ona nasıl davranmalıyım? çok hoşlanıyorum ben ondan
![]()
bu arada yaşımız küçük değil arkadaşlar ben 23 o 30 yaşında :)
kızlar o olmuyacağını istemediğini bana söylemediki arkadaşıma söylemiş yani benim haberim yok sanıyo zaten sevgili olmak için tanışmadık biz ve dün bana dediki farkındamısın zamanla alışıyosun açılıyosun dedi bu sessizlik konusunu benim yüzümede söylemişti çünkü bu senin için iyi olmuyo böyle olman hayatta zorlanırsın gibisinden bi konuşma yapmıştı dünde böyle dedi işte gelişme var dedi yani :)
hep öyle güler yüzlü ve sempatikim ona karşı zaten peki ne gibi jestler yapmalıyım :)soğuk bir kız imajı verme sempatik ol arada bir jestler yap ama tamamen emin olmasın şimdilik..göster ama elletme derler ya öyle işte![]()
sağol cnm :) şimdi ona özel olduğunu hissetirmelimiyim yoksa beklemeli miyim biraz daha yani belli etmiyim mi diyosun hislerimi ona hiç? ne yapsam daha doğru olur bilmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar üzülmek istemiyorum yinebence gayet güzel cevap vermişsiniz.. ilk adımda hemen canayakın davranmak sanki çok meraklıymışsınız imajı verirdi.. öyle olsa dahi çaktırmamakta fayda var :) böyle bi tepkiniz olacakları yavaşlatıyor diyorsanız bırakın yavaşlatsın, yavaş ama emin olsun.. bir anda başlayıp saman alevi gibi sönüyor çoğu sey.. hoşlanıyor mu ya gelince, bence hoşlanıyor.. yoksa size soru sormaz, özel oldugunu duymak için ugraşmaz.. siz biraz daha emin olun. ondan sonra onun size yaklaştığı sekilde adımlarınızı atın. mutluluklar :)
evlilikten söz etmişti ilk tanıştımız zamanda ama uygun birini bulamadım demişiti daha sonraları bana evlilik hakkında düşüncemide sordu evlilik düşünüyormusun gibisinden ama bana açıkça hoşlandığını söylemediği için teklif yapmadığı için böyle bi soruyu nasıl sorucam ona benimle ciddi düşünüyormusun gibi bi soruyu nasıl sorabilirmki ve ayrıca biz net ortamında tanışmadık bi arkadaşımla birlikte yüzyüze görüşmüştük öyle tanıştık ondan sonra görüşmedik ama görüşmek istiyor birlikte sinemaya gidelim falan demişti yada nereye gitmek istiyosan oraya gideriz demişti ama emin olamıyorum işte yani istese cidd ciidi hemen söyler dimi hoşlandığını hemen bu tür şakalara gerek yok öyle değil mi?Erkekler net ortamında flörtvari takılmaları seviyor. Senin aklına hoşlanıyor mu sorusu gelebilir ama karşındaki erkek için msn de kız var konuşuyoruzdan öteye gitmeyebilir. Yaşı da maşallah var artık ciddi düşünme boyutuna gelmiş bir adamın öyle gülle yok tek bana gönder vs ile uğraşması da anlamsız. Dikkatli ol bence. Ben en olumsuz yorumu yapacağım millete meze olma. Çok ağır kaçtı biliyorum da yani bu erkeklerin kız msn muhabbetlerini filan okudukça sinir oluyorum ondan. Bence hiç korkma, utanma çekinme. Sor ciddi düşünüyormusun vs. Direk soramıyorsan düşünmüyormusun evlilik filan yok mu bir aday eğer kaçamak cevaplar veriyorsa salla gitsin. Yok eğer ciddi aklı başında cevap veriyorsa niyetini öğren derim.
Miracle2 bu konukai bütün mesajlarımı okudunmu? evet doğru dediğin sanırım kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyo galibaçünkü ilk zamnlar ondan hoşlandığımı belli ettim ben galiba nasıl yaptım bilmiyorum ama anlamış gibiydi sonra be arkadaşımdan olmayacağını öğrendikten kabullendim belli etememeye dikat ettim kanka gibi konuşmaya başladım sonra kafamdan tamda silmiştim arkadaş olarak görüyodum oda bunu yediremedi galiba hala özel ilgi bekliyor oyüzden benim duygularımla oynuyo çok sinir oldum istemiyosa niye böyle şeyler söylüyor bana insan normal bi arkadaşına ceylan prenses canısı daha neler neler falan dermi oysa ben arkadaş olrak kabullenmiştim onu beni ne diye umutlandırmak istiyor çok sinir bozucu ya gönlünü eğlendiriyo resmen bunun arkadaşlığındanda hayır gelmez en iyisi uzak durmak galiba çünkü aklımı bulandırıyo ya kızlar konuşmaya ihtiyacım var sizlerle
((((((