Hoşlanıyorum ama aşık degilim diyen erkek

2 ay çok kısa bir süre.
Aşk da zaten geçici.
Önemli olan sevgi ve saygı.
Aranızda bir bağ oluşacak mı zaman gösterir.
Birbirinize şans vermişsiniz, bunu beklentiye girerek batırmayın.

Belki 4 ay sonra sen hoşlanmayacaksın kendisinden.
Ne biliyoruz ki gelecek hakkında?

Onun için Carpe Diem diyorum.

Ben de aynı şekilde hissediyorum senin için, ben de aşık değilim; seni sadece beğeniyorum gibi şeyler söyleyebilirsin bence.

Hem tepkisini ölçmüş olursun, hem de yolunu daha iyi görmüş olursun.

Aslında doğru bir şey söylemiş. İlk başta hoşlanma beğenme olur, aşk sevgi sonradan oluşur bana göre. Ama tabi bazen bu kadar da dürüst olması insanı kırıyor haklısın fakat görüşmeyi kesecek bir durum yok. Ben de beğeniyorum zaten , aşk için erken daha deseydin sen de. Zamana bırak bence.

Durup dururken bu cümleyi kurduysa eğer, benle ciddi birşey bekleme sadece hoş vakit geçiriyoruz demektir bu.

Hayır daha once de hoşlanıyorum demişti sadece .ama artık zoruma gitmeye basladi

aşık olmayabilir, olamayabilir. belki hiç aşık olmayacaktır da belki aşık olabilir. dürüstçe söylemiş bence doğru olanı yapmış. Allah hepimizi aşık olmadığı halde aşığım diyen yalancı erkeklerden bilahare korusun...

bunda kırılacak bişey yok. üzülmüşsünüzdür ama kırılmayın. aksine bahsettiğimiz arkadaşı ürkütmeyin ki kaçmasın ve dürüstlükten sapmasın... eğer siz de bu insan iyi birine benziyor diyorsanız bir süre daha flörte, sohbete devam edin. geleceğe dönük karar vemek için bence acele etmeyin

Bunun tercümesi bu: gezip tozalım, ama benden ileriyi dönük beklentin olmasın.

Ama seni kacirmamak için, kapiyi tam kapatmamiş. Böyle erkeklerden bir cacik olmaz benden söylemesi. Eger ciddiyet istiyorsan uzak dur

Back
X