Hoşlanıyorum ama yüzüme gözüme bulaştırdım resmen!

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Yine bir ergen problemiyle karşınızdayım :1:

Yorumlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.

Ben yapı olarak aşırı kırılgan ve duygusal biriyim, hassasım yani. İnsanları çok fazla takarım. Neyse konuya geliyorum. Bu sene üniversite 1.sınıfım. Endüstri Mühendisliği okuyorum. Dönemin başından beri kendini beğenmiş ve havalı tavırlarına aşırı sinir olduğum bir çocuk vardı, resmen onun yüzünden okula gitmek istemediğim zamanlar oldu hocaların da ilgi odağıydı zaten kendisi.

Arkadaşlarım benle dalga geçtiler sürekli durumla ilgili, ilerde işin rengi değişmesin aman dikkat, bir de çocuk sana teklif ediyormuş ay ne komik olurdu falan diye. Başlarda sinirlensem de artık durumu takmamaya başladım çünkü her ağzımı açtığımda dalga geçiyorlardı alışmıştım. O zamanlar cidden ama sinir oluyordum çocuğa ben.

Amaa, şu zamanlarda bu biraz değişti:17: Ben de sanki hoşlanıyor gibiyim. Son zamanlarda benimle konuşmaya falan da çalışıyor farkındayım. Gerçi benden hoşlandığını düşünmüyorum ya neyse.

Sorunum şu, arkadaşlarım bence aralarında bu konuyu konuşup (benim bu çocuğa gerçekten sinir olduğum zamanlar) ondan hoşlandığımı düşündüler bence. E onlar böyle düşündüyse çocuk da düşünmüştür kesin. Bu benim için utanç verici bişey olurdu:43:

Sizce anlamış mıdır? :18::18: Nasıl davranmalıyım?

Çok çocuksu bir soru olduğunun farkındayım :50: Normalden böyle çocuksu değilimdir aslında, olgun olduğumu söylerler hatta, dalga geçmezseniz sevinirim :50:

Bence ne soğuk dur ne de çok samimi ol şuan için . olayları akışına bırak. kimin ne düşündüğü umrunda olmasın.Hoşlanıyorsan da biraz geride durmalısın çocuğun sana karşı bir ilgisi varsa o zaten kendini gösterecektir davranışlarıyla.. Çok fazla takma kafana derim.

Bence ne soğuk dur ne de çok samimi ol şuan için . olayları akışına bırak. kimin ne düşündüğü umrunda olmasın.Hoşlanıyorsan da biraz geride durmalısın çocuğun sana karşı bir ilgisi varsa o zaten kendini gösterecektir davranışlarıyla.. Çok fazla takma kafana derim.

Teşekkürler yorumun için.

Zaten şu an öyleyim, benim derdim benim ne düşündüğümü onun anlamaması, inşallah anlamamıştır :(

Hoşlanıyorsan hoşlanıyorsun. Arkadaşlarının ne düşüneceğini boşver. Kime ne hissedeceğini onlara göre karar verecek değilsin. Bence şu an rahat davran. Neysen o ol. Ne uzak davran çocuğa ne de samimi. Herhangi bir arkadaşınmış gibi muhabbet et. Her şey olacağına varır.

İnsanlar sürekli bir şeylere konuşur zaten takma arkadaşlarını, bir süre sonra onlarda espri yapmayı kesip durumu benimseyeceklerdir.

Belki o çocukta senden hoşlanıyordur, seninle konuşmasına fırsat ver ona iyi davran, en azında bir süre :1:

Back
X