İş yerine birkaç gündür biri gelmeye başladı. Daha doğrusu ben birim değiştirdim ve ilk orda karşılaştık. İşlemlerini yaptığım ilk gün herhangi gibi bir etkilenme olmadı zaten yoğundum. Sonra tekrar gelmeye başlayınca nedense ilgimi çekti. Yakışıklı sayılmaz. Yani özellikle dün şöyle bir süzdüm de gerçekten ortalama bir tip.ama o kadar kibar ki. Konuşma tarzı nezaketi etkiledi beni sanırım. Bilenler bilir ne yazık ki insanımızın özellikle erkeklerin çoğu kaba. Yeni tanıştığı insana nasıl davranacağını bilmeyen bir sürü insanla karşılaştım şu işe başladığimdan bu yana. Dediğim gibi efendiliği etkiledi beni. Ama herhangi bir tavrı olmadı bana karşı yani onun benden etkilendiğini belirten. Aslında hoşlanıyorum da denemez ama bugün hep gelmesini bekledim. Geldiğinde de en az bir saat gitmiyor işleri uzun olduğu için.
Sizce durum nedir? Ben renksiz hayatıma renk mi arıyorum yoksa hoşlanıyor muyum? Parmağına dikkat ettim yüzük yoktu. Tutup sevgilin var mı diye de soramiyor insan haliyle. Bir yolunu bulup WhatsApp profil resmine baktım yalnızdı. Face Twitter instagramdan da bulamadım sanırım kullanmıyor.
Pek dert sayılmaz ama fikir almak istedim. Ben niye böyle hissediyorum. Yolda görsem asla hoslanmayacagim biri sırf iki muhabbet ettik çok terbiyeli ve efendi olduğunu gördükten sonra beni etkilemiş olabilir mi? Karakterini bilmiyorum tanımıyorum bana karşı bir ilgisi olmamış. Ama tek kafamı kurcalayan ben bu birimde başlamadan önce pek sık gelip gitmiyoemuş.simdi iki günde bir burda. Gerçi bundan sonra gelir mi bilemem .
Sizce durum nedir? Ben renksiz hayatıma renk mi arıyorum yoksa hoşlanıyor muyum? Parmağına dikkat ettim yüzük yoktu. Tutup sevgilin var mı diye de soramiyor insan haliyle. Bir yolunu bulup WhatsApp profil resmine baktım yalnızdı. Face Twitter instagramdan da bulamadım sanırım kullanmıyor.
Pek dert sayılmaz ama fikir almak istedim. Ben niye böyle hissediyorum. Yolda görsem asla hoslanmayacagim biri sırf iki muhabbet ettik çok terbiyeli ve efendi olduğunu gördükten sonra beni etkilemiş olabilir mi? Karakterini bilmiyorum tanımıyorum bana karşı bir ilgisi olmamış. Ama tek kafamı kurcalayan ben bu birimde başlamadan önce pek sık gelip gitmiyoemuş.simdi iki günde bir burda. Gerçi bundan sonra gelir mi bilemem .