hoslanma belirtisi

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaslar cevremde olmayan ama hoslandigim biri var yani bu kisiyle baya ortak arkadasimiz var ama yakin kisiler degil bana instagramdan istek gönderdi fotoğraflarimida begeniyor en son dogum gunumu de kutladi dmden ama o benden hoslaniyor mu nasil anlayabilirim bilmiyorum ne yapabilirim

Biz bilemeyiz ki onu :) Ama hoşlanma emareleri var sanki
Adım atmış gayet, sen de ufaktan karşılık verirsen anlarsın niyetini, çok tatlısın :)

yani pek tecrübem yok bu konularda ondan nasıl anlayabilirim ne diyebilirim bilemiyorum.Zaten artik sosyal medyada herkes herkese bu dedigim seyleri yaptigi icin bilemedim

yani pek tecrübem yok bu konularda ondan nasıl anlayabilirim ne diyebilirim bilemiyorum.Zaten artik sosyal medyada herkes herkese bu dedigim seyleri yaptigi icin bilemedim

bende bunu dicektim. bi yandan var sanki bişeyler bi yandanda bunlardan anlam çıkarmamalı diye düşünüyorum.

hafiften karşılık vermelisin bence :)

Yazdığında cevap ver, yani ne çok samimi ol ne de soğuk dur
Hoşlanıyorsa senin bir şey yapmana gerek kalmaz zaten belli eder merak etme

bende bunu dicektim. bi yandan var sanki bişeyler bi yandanda bunlardan anlam çıkarmamalı diye düşünüyorum.

hafiften karşılık vermelisin bence :)
Yani böyle gecen dogum gunumu kutlamak icin yazdiginda hemen kesmedi biseyler daha yazdi hani ama ben pek konuyu uzatmadim tesekkür ettim sadece şimdi emin olmadan da uzatmak istemedim aynen haklısınız ancak oyle anlayabilirim ama bir iki aydir takiplesiyoruz olsa ilk zamanda yazmaz mıydı diye de düşünüyorum

• Beğen
Reactions: KV_
Valla begen tusuna basip begenmek kolay.Yuz yuze geldiginizde ne yapacak o onemli.

Biraz konusun bakalim niyet ne?Sadece sizinkileri mi begeniyo yoksa herkese karsi mi boyle?

Biraz cesaret hadi bakalim:KK48:

Benim yaptığımı yapma

Sırf yazmış olmak için kokoreç yemeye davet ettim
Kabul edesi tuttu
Gece gece, durduk yere kokoreç yiyeceğim

Günlerdir evden çıkmadım, eblek gibi bakınıp durcacağım dış dünyaya

Ben onun fotograflarini falan da hic begenmedim gerci bilmiyorum etken olabilir mi ama tamamdir dediginizi dikkate alacagim tesekkür ederim
Olur tabi neden olmasın anladığım kadarıyla senin çekingenliğini farklı yorumluyor biraz da ondan çekiniyor
O yüzden mesafeni iyi ayarlamalısın. Buz gibi de durma :)

Valla begen tusuna basip begenmek kolay.Yuz yuze geldiginizde ne yapacak o onemli.

Biraz konusun bakalim niyet ne?Sadece sizinkileri mi begeniyo yoksa herkese karsi mi boyle?

Biraz cesaret hadi bakalim:KK48:
Aynen biliyorum herkes herkesi begeniyor kutluyor falan ama gecen oyle bir yazdiktan sonra konuyu biraz uzatinca olabilir mi diye düşündüm ama oyle olsa da dogum gunumu mu beklicek ilk eklediginde de yazabilirdi bir daha yazmazsa ben adim atmam ama yazarsa ona göre davranirim aynen haklisiniz yüz yüze önemli olan

Aynen biliyorum herkes herkesi begeniyor kutluyor falan ama gecen oyle bir yazdiktan sonra konuyu biraz uzatinca olabilir mi diye düşündüm ama oyle olsa da dogum gunumu mu beklicek ilk eklediginde de yazabilirdi bir daha yazmazsa ben adim atmam ama yazarsa ona göre davranirim aynen haklisiniz yüz yüze önemli olan
Arkadas olarak da belli bir sure konusabilirsin.Ama baktin is bir yere gitmiyo,sadece oyalaniyor gorusmeye isteksiz kestirip at sen de.Az cok belli olur bir insanin konusmalarindan amaci

Beğenme geçmişi ne durumda? Yani geçmişte eklemiş olduğunuz fotoğrafları da beğendi mi? Hani olur ya böyle taaa ilk eklediğiniz fotoğrafı bile beğenir o zaman en azından bir belirti var derdim.

Beğenme geçmişi ne durumda? Yani geçmişte eklemiş olduğunuz fotoğrafları da beğendi mi? Hani olur ya böyle taaa ilk eklediğiniz fotoğrafı bile beğenir o zaman en azından bir belirti var derdim.
Yok begenmedi son eklediklerimi begeniyor sadece oyle bisey olsa ben de daha yüksel ihtimal verirdim ama yok

Arkadaslar cevremde olmayan ama hoslandigim biri var yani bu kisiyle baya ortak arkadasimiz var ama yakin kisiler degil bana instagramdan istek gönderdi fotoğraflarimida begeniyor en son dogum gunumu de kutladi dmden ama o benden hoslaniyor mu nasil anlayabilirim bilmiyorum ne yapabilirim
Evlenme teklifi edene kadar emin olma:KK53:
Geçen sene bi erkek kişisi aynılarını yapıp hatta bi tık fazlası iltifatlar yağdırarak (muhabbet pek yok ama adam full iltifat like yardırıyordu:KK53:) bende sadece tişikkirlir tişikkirlir modundaydım kahve teklifi bile yapmıştı çok meşgulum demiştim yaklaşık 1 hafta sonra söz fotoğrafını paylaştı:KK53:
Yani alınacak nasihat: çokta güvenme şey de çıkabilir:confused:

Back
X