Hoşlanmak..yardımm

minaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
181
30
38
Düşündüm uzun bir süre de simdi yazmak istedim.
İçim çok mutsuz birinden hoşlanıyorum,ama bunu içimde aşırı yoğun bir şekilde hissediyorum.Off ne yapıcam.Konuşuyoruz arada çocukla.(Vatsapp da)Ben de o da arada yazıyoruz.Onla mesajlaşıyorken içim kıpır kıpır ,şapşal şapşal gülüyorum çok mutlu oluyorum.İiçim titriyor resmen,ellerim tittriyorrr...Onu çok mu önemsiyorum.Allahım...
Benle konuşurken, bazen demek istediğini direk diyiyor.Mesela bu aksam konusuyorduk .Sen ne ypıyorsun dedı.bende takılıyorum öyle tek başıma dedim.Kimse yok mu dedı.yok dedım ama ben odada tek anlamında demıstım o baska anlamda sormus .konuyu baska yone cekmıs haberım yok.neyse sonra teklıf filan da mi yok dedı .Bende güldüm tabı teklıf mı dıye.Hehe ben baska anlamda kımse yok demıstım odada.Oda hımm dedı .İste boyle bu konu kapandı sonra normal muhabbet oldu.
Ben yıne delı ben sankı soyledıgım cümleden sevgilim varmıs gibi bi anlam cıkıyor yada bırı varmış gibi dimi... Ben böyle bir cümle nasıl dıyebıldım of...İçimde karasular girdi.Of ( Kızlar ben ne yapıcam.Bu durumu düzeltmek için ???Yanlış anlamasınnn. Arada birbirimize vatsaptan resimler cekıp yolluyoruz bana annesıyle fotosunu yollamıstı.Bazen durduk yere bana resım cekıp atıyor.Bende arada.:)
Çok hoşlanıyorum ,uzaktayız hemde cok.Yazın gelicek sanırım ama kendımı de uzmemek ıcın kesın gozuyle bakmıyorum gelirse görüşücez.Geçen bir kaç gün önce konuşurkende sohbet ederken denız havuzdan bahsetmıstım.Bana birlikte denize gidelim mi demişti..Bende sonra konusurz bu konuyu telım kapannıcaktı sonra acmadım da konuyu..

cunku oncelerden de bakan cok oluyor mu gıbı bısey demıstı.Iltıfatlar etmişti konuşurken.
Beğenmese zaten konuşacak biri değil

Kendini çok kaptırma erkekler seviyor bu tarz kaçamakları illa seviyor yada sevmiyor diyemem ama yazdığın cümledede yanlış anlaşılacak bişey yok takma kafana

Nasil tanistiniz? Yaslariniz kac? Ayni okulda falan misiniz?
Arkadaşım bir işle meşgulken rastgele gördüm aynı köylülermiş.Ama öncedn hiç bahsetmemiş ama düşünmüş beni ona.Öyle rast gelince oldu.

Sevgilin olsa, elin adamıyla o kadar muhabbet etmeyeceğini bilir merak etme, anlamıştır yanlış ifade ettiğini.

teşekkur ederım yorumlarınız ıcın .Valla suanda ne bılmıyorum hayırlısıyla inşallah :)

canım boşver kaptırma kendini erkek milleti bu güven olmaz ,üzülen sen olursun hata yapmamaya çalış pişman olma sonradan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…