Hospital Türk dr.baran ünal hakkında ????

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
arkadaşlar baran hanıma gidenler memnunmusunuz??? 2 kez düşük yaptım ve iyi bir dr.arayışındayım bara hanımı tavsiye ettiler.gebelıklerım rısklı olduğu ıcın cok kararsız kaldım daha aklımda başka dr.larda var fakat baran hanımı da merak edıyorum??Yardımcı olursanız sevınırım..

baran hanımın hastaları hu huuuuuuuuu nerdesınızz?? hiçmi yok gidip memnun kalan..??

ablam iki dogumundada ona gitti normal dogum yanlısı diyordu. bende 6 aya kadar ona gittim. yolum uzun diye gece falan sancılanırsam dıye erdem hastanesıne gittim.çünkü gece hastanede kadın dogum doktoru olmuyor. ama ablamın 2 dgumunda gece 1 de gelmişti. dogumuna.ama çok yogun oluyor. 2 3 saat beklemek durumunda kalınıyor. çok çok uzun muayne edemıyor tabı.. yogunluktan. genel anlamda ıyı bır doktor. çok samimi degildir. ama ablam dogumda çok farklı oluyor demişti. çok destek çıkmış. hakkınızda hayırlısı olsun. vaktın var beklerim diyorsan dene bir. birde ilk randevuları al. yoksa çok beklersin...

ay cok teşekkür ederım cevabınız için..pekı erdemden memnun kaldınızmı??bana da medıcana ve erdem cok yakın.

genel anlamda sıkıtı yaşamadım. ama çok çabuk sezeryana alındıgımı düşünüyorum. genelde sezeryan yanlısı galıba. ayşe hanıma gidiyordum. ondada çok sıra bekleniyor. eli hafif. sezeryanımla ilgili sıkıntı yaşamadım. hospıtal turke göre pahalı. nst falan 20 liraydı. 10 dakka için. muayne 50. medicanayı bilmiyorum.ikinci belki orda olur. sezeryan sonrası normal dogum denemeyi düşünüyorum. orda yaptıran özel bir doktor varmış. daha hamile falan degilimde kısmet. sizede allah en kısa zamanda bir bebek nasip etsin. gönlünüze göre olsun herşey...

anladım canım..dıleklerın ıcın teşekkür ederım..bilgilendirdiğin içinde teşekkür ederım,bıraz kafamda şekıllendı erdem ve hospıtal turk farkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…