Hostes olmak için

Gizem11

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
65
34
8
Canlar tekrar bir sorum olucak ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyğm muhasebe 2 yıllık sivil havacılık kabin hizmetleri bölümüne direk geçiş hakkım var ama kilo sorunum var aranızda bilgi sahibi var mı 165 boyum ama çok zayıfım 40 kiloyum sorun olur mu? 50 kilo olman gerek dediler hevesim kırıldı?

Olur canım. Kilo/ boy oranına çok önem veriyorlar, özellikle de THY. Hatta kuzenim de zayıfladığı dönemlerde çok korkardı elenmekten. Kilo almalısın.

Canlar tekrar bir sorum olucak ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyğm muhasebe 2 yıllık sivil havacılık kabin hizmetleri bölümüne direk geçiş hakkım var ama kilo sorunum var aranızda bilgi sahibi var mı 165 boyum ama çok zayıfım 40 kiloyum sorun olur mu? 50 kilo olman gerek dediler hevesim kırıldı?

Yabancı dil şart ve 4 yıllık uni bitirmen lazım thy için diğer havayollarini bilmiyorum. Boy kilo orantılı olman lazım mülakata alacaklar seni daha doğrusu önce bir sınav yapacak havayolu şirketi o sınavdan sonra mülakata cagiracaklar kazanirsan. . Eğitim göreceksin ve stajyer hostes olarak uçuş yapacaksın ondan sonra 4 kişilik ekibe dahil olacaksın. . Maaşı iyi ucus saatleri çok. Umarım istediğini basarirsin. .

Yabancı dil şart ve 4 yıllık uni bitirmen lazım thy için diğer havayollarini bilmiyorum. Boy kilo orantılı olman lazım mülakata alacaklar seni daha doğrusu önce bir sınav yapacak havayolu şirketi o sınavdan sonra mülakata cagiracaklar kazanirsan. . Eğitim göreceksin ve stajyer hostes olarak uçuş yapacaksın ondan sonra 4 kişilik ekibe dahil olacaksın. . Maaşı iyi ucus saatleri çok. Umarım istediğini basarirsin. .

Kuzenim lise mezunu ama THY' de acaba şartlar mı değişti ?

4 yıllık üniversite bitirmeye gerek yok.
Lise mezunu olunacak en az. Thy için böyle.

Bende başvurdum ingilizce mülakata giren arkadaş varmı acaba ne gibi sorular soruluyor merak ettim bu arada en az lise mezunu olmak gerekiyor

Bu mesleği araştırdım bi dönem. Boy-kilo orantım iyi ama evlilikte zor olur .
Bi de tabi gözlerin bozuk olmaması lazımmış o yönden vazgeçtim .

Diğer özelliklerin uygunsa kilo aldıktan sonra başvur bence

Back
X