Hosteslik , Turk hava yollari

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Oncelikle zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler .
Merhabalar herkese sanirim biraz fikre ihtiyacim var akil akildan ustundur . Yurtdisinda yasiyorum ve thy hostesligine basvuru yaptim internet uzerinden . Emailime mesaj da geldi basvurunuz alindi ilan kapandiktan sonra gerekli degerlendirmeler yapilip size geri donulecektir diye . Bu degerlendirmeler nedir nasil bir degerlendirmeden bahsediyorlar ? Simdi ben turkce disinda 2 dil daha konusabiliyorum cok iyi seviyede . Liseyi turkiyede bitirdim . Boyum kilom 165 e 62 ama Beni cok strese sokan seyler var bunlari paylasmak istiyorum. mulakatlarin hangi illerde yapildigi aranizdan bilen varsa ve paylasirsa cok makbule gecer :-) ve kalacak yer sorunum var . Su an okula gidiyorum ve eger olurda beni cagirirlarsa okulumu birakmak zorunda kalicam arti uzak bi ulkede yasiyorum ve ucak bileti problemim var yani bana mulakat icin mesaj geldiginin ertesi haftasi turkiyeye gelme sansim neredeyse sifir . ilanlar kapandikdan ne kadar bir sure sonra size mulakatlar hakkinda mesaj geliyor acaba bilginiz var mi ? Ve mulakatlar sirasinda nelere dikkat etmem gerekir arti veya eksi getirecek davranislar nelerdir ? Paylasirsaniz cok mutlu olurum
Sevgilerle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back