☕anlayanlar varmi + resimli 'cizgdigim seye bakarmisiniz cok belirgin birsey çıkmış

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba,
Kahve'me deki çizgide bulundugu şey sizede nelirgin değil mi ? Siz ne gordunuz anlayan varsa yardımcı olurmu. Çevremde kimse yok bakan ve çok merak ettim.

Eklentiler

• screengrab-20191222-140743-1.webp
    screengrab-20191222-140743-1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 85
  • screengrab-20191222-140813-1.webp
    screengrab-20191222-140813-1.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 88
  • screengrab-20191222-140804-1.webp
    screengrab-20191222-140804-1.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 74
Valla fala inanma falsız kalma demişler de buradaki çoğu üye niye bu kadar ciddiye alıyor şu kahve fallarını anlam veremiyorum :)

Valeriaaaa,
banlanmaktaki kararlı tutumunuzu takdir ediyorum, daha önce bdvye açtığınız için taşıdığımız ve konu dışıdan banlanmanıza sebep olan konularınızın aynısını açmanız:KK14:

Falınıza gelince fincanda cımbız, aksi bir kadın, bir buton ve ban görüyorumHoppa

Uc vakte kadar ban goruyorum.
Şimdi ben yazdım çizdim vs banlanan üyelerden bir kısmı sanıyor ki ben tiye alıyorum böylelikle üyelere de tiye alma hakkı veriyorum, tecrübe ettiğim için çoğunlukla başıma geldiğinden aklıma düşmüşken yazayım da içimde kalmasın.

Biz konuları taşırken izli taşıma yaparız, nedir o derseniz taşıma esnasında üyeye bildirim gider konunuz taşındı vb şeklinde, üye bildirime baktığında konusu hangi bölüme taşınmış anlar, hadi anlamadı bildirimleri görmedi, banlanmanıza neden olan konu ya da yorum için otomatik mesaj gelir, hangi konudan banlanmışsanız o otomatik mesajın ilk paragrafında parantez içinde link olur, ona tıkladığınızda konu/yorumunuza yönlendirilirsiniz, velhasıl konunuz nerede neden banlanmışsınız anlarsınız, hadi onu da anlamadınız, parantez içindeki linke tıklamadınız, BDV'de bölüm kuralları yazar, maddelerden birinde bölüme uygun olmayan konuların taşındığı ve üyenin konu dışıdan banlanacağı yazar.

Tiye almıyorum, tiye alınıyorum sanki:KK14: kendim için dök içini rahatla seansı yaptım gidiyorum:))

Back
X