hotmailimdekı mailleri açamıyorum , silemiyorum ve sayfalara tıklamıyor :(( Yardımm..

KIZILCIKLI

Kıskandığım Denizlerdesin
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
3.622
3
116
Diğer
slm arkadaslar..
4 gun once format attım ve tekrar gereklı progranları yukledım ama msnemdekı hotmaille ilgili olan kısmındakı maillerimi ne acabılıyorum ne silebiliyorum nede posta kutusundaki sayfaları tıklayabılıyorum..hiçbiri olmuyor (( dunden berı ugrasıyorum olmuyor bi turlu (

uyarı olarak aynen kopyalıyorum ;

bu sayfadaki komut dizisinde hata olustu..
satır : 2
karakter : 55323
hata : 'underfined' , null veya bir nesne değil
kod :0
url: http://db2.t.msn.com/tr-tr/home.aspx?ver=8.1.0178&did=1

bu sayfadakı komut dizilerini çalıstırmaya devam etmek istiyomusunuz
die sordugunda eveti tıkladıgım halde halıyle yıne calısmıyor..

acaba bunu nasıl giderebilirim ? ne yapmam gerekıyor ? hangi programı yüklemeliyim veya neyi kaldırmalıyım ?
napıcamı sasırmıs durumdayım ..lütfen yardım edin bana :sinifsinif::sinifsinif:

Bu sorunu çözmek için:
1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
2. Aç kutusuna regsvr32 actxprxy.dll yazın.
3. Tamam'ı tıklatın ve sonra aşağıdaki iletiyi aldığınızda yine Tamam'ı tıklatın:
DllRegisterServer / actxprxy.dll başarıyla gerçekleştirildi.
4. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
5. Aç kutusuna regsvr32 shdocvw.dll yazın.
6. Tamam'ı tıklatın ve sonra aşağıdaki iletiyi aldığınızda yine Tamam'ı tıklatın:
DllRegisterServer / shdocvw.dll başarıyla gerçekleştirildi.
7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu sorun, bazı Windows veya Internet Explorer dosyaları için kayıt bilgileri eksik veya bozuksa da oluşabilir. Bu makalenin başında açıklanan adımlar sorunu gidermezse, adımları yineleyerek bazı ek Windows ve Internet Explorer dosyalarını kaydedin. Bunu yapmak için aşağıdaki komutları kullanın:
• regsvr32 oleaut32.dll
• regsvr32 shdocvw.dll
• regsvr32 actxproxy.dll
• regsvr32 mshtml.dll
• regsvr32 pdm32.dll

Bu Yazıyı iyi Oku Sorununu Çözersin

çok tşk ederim yardımız için.. bende sabah kkya gırmeden önce int.exp. 8.1 surumunu kurdum (buydu sanırım) ozaman duzeldi neysekı ohhh çektımmm :))
ama duzelmeseydı sızın önerdiginizi kullanacaktım..
tekrar tekrar problemımle ilgilendiginiz için tşk ederim a.s. a.s. a.s.

sağoll tatlım opuyorumnanaktanayy umarım bidaha yasamam bu aksılıgı :) ama olursa mozillayı kuracagım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…