• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16/18 pozitif atlatan

doram39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
29
3
1
32
Merhabalar hpv 16 veya 18 pozitif olup aşı olmadan takviyelerle bu hastalıktan kurtulan oldu mu acaba?

Kendiliğinden atar diyorlar ama neden asi öneriyorlar onu anlamadım bende
Bazı doktorlar diğer tiplere karşı koruyor diyor, bazılarıda şuan ki sahip olunan tipin yükünü azaltıyor diyor. Bende pek bilmiyorum ama oldum birinci dozu.

Merhaba benimde Hpv 16 kolposkopi biyopsi yapıldı sonuç kronik aktif servisit 1 sene sonra kontrol dedi doktor ilaç yazmadı

Burda yorumları okuduğum zaman cin yapanda var yapmayanda var benim sonuç böyle çıktı Hpv aşısıda verdi doktor 1 dozunu oldum 2 ay sonra 2 dozu oldum 1 sene sonra kontrol dedi kolposkopi yaptılar mı size

Bende kolposkopi olacağım yarın. Kaç senedir var bende bilmiyorum hpv 16 ama bende ekstra kasık ağrısı var, apandisit ağrısı gibi. İnşallah ilerlememiş tir de bende takip edileyim

Bende kolposkopi olacağım yarın. Kaç senedir var bende bilmiyorum hpv 16 ama bende ekstra kasık ağrısı var, apandisit ağrısı gibi. İnşallah ilerlememiş tir de bende takip edileyim
Şimdiden geçmiş olsun gitmeden agrı kesici alın.Doktırunuzada yarın nasıl diye sormayı ihmal etmeyın,bizlerede haber verin

Şimdiden geçmiş olsun gitmeden agrı kesici alın.Doktırunuzada yarın nasıl diye sormayı ihmal etmeyın,bizlerede haber verin
Çok teşekkür ederim, aşırı korkuyorum. Cın 3 çıkmasına razıyım. Kasıklarımda sürekli ağrı var, birşey ilerlememiş olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim, aşırı korkuyorum. Cın 3 çıkmasına razıyım. Kasıklarımda sürekli ağrı var, birşey ilerlememiş olsun inşallah.
Korkma ilerlememıstır.Güzel düşün güzel olsun belkı enfeksiyon vardır

Back
X