Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı doktorlar diğer tiplere karşı koruyor diyor, bazılarıda şuan ki sahip olunan tipin yükünü azaltıyor diyor. Bende pek bilmiyorum ama oldum birinci dozu.Kendiliğinden atar diyorlar ama neden asi öneriyorlar onu anlamadım bende
İnşallah kolposkopiniz de temiz gelirBazı doktorlar diğer tiplere karşı koruyor diyor, bazılarıda şuan ki sahip olunan tipin yükünü azaltıyor diyor. Bende pek bilmiyorum ama oldum birinci dozu.
Merhaba hpv16 taşıyorum. Şuan aşı oldum birinci doz. Kolposkopi için hastaneden dönüş bekliyorum. Tavsiyelere açığım. Hiç atamamaktan korkuyorum.
Merhaba hpv 16 cın yapmayabilir mi o zaman?Merhaba benimde Hpv 16 kolposkopi biyopsi yapıldı sonuç kronik aktif servisit 1 sene sonra kontrol dedi doktor ilaç yazmadı
Şimdiden geçmiş olsun gitmeden agrı kesici alın.Doktırunuzada yarın nasıl diye sormayı ihmal etmeyın,bizlerede haber verinBende kolposkopi olacağım yarın. Kaç senedir var bende bilmiyorum hpv 16 ama bende ekstra kasık ağrısı var, apandisit ağrısı gibi. İnşallah ilerlememiş tir de bende takip edileyim
Çok teşekkür ederim, aşırı korkuyorum. Cın 3 çıkmasına razıyım. Kasıklarımda sürekli ağrı var, birşey ilerlememiş olsun inşallah.Şimdiden geçmiş olsun gitmeden agrı kesici alın.Doktırunuzada yarın nasıl diye sormayı ihmal etmeyın,bizlerede haber verin
Korkma ilerlememıstır.Güzel düşün güzel olsun belkı enfeksiyon vardırÇok teşekkür ederim, aşırı korkuyorum. Cın 3 çıkmasına razıyım. Kasıklarımda sürekli ağrı var, birşey ilerlememiş olsun inşallah.