• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16, cin 1 , hamilelik

Hpv 16 bnm 4 şubatta leep oldum doktor guzel gecti dedi ama sandığımdan daha büyük lezyon çıkardım dedi
Benim de cin2 vardı HPV 16 ve 56 vardı iki sene önce. Çok geçmiş olsun, negatif olmuşsunuzdur sizde

Ayyy inşallah kardeşim agzin bal yesin inşallah negatif gelir Rabbim sanada yasayan herkesede bidaha yasatmasin
Âmin, bana maalesef yeni bir partnerden farklı iki tip daha bulaştı bu seferkiler düşük riskli ama ne gerek vardı yani. Erkeklere güvenmiyorum artık, kim denk gelse hepsinden hep eve bulaşıyor bana anlamadım

Âmin, bana maalesef yeni bir partnerden farklı iki tip daha bulaştı bu seferkiler düşük riskli ama ne gerek vardı yani. Erkeklere güvenmiyorum artık, kim denk gelse hepsinden hep eve bulaşıyor bana anlamadım
Ahhh beee aşı oldun mu peki gerçi olsan ne olacak karşındakinde aşı yoksa suanda ne durumdasin peki

Ahhh beee aşı oldun mu peki gerçi olsan ne olacak karşındakinde aşı yoksa suanda ne durumdasin peki
Evet aşım vardı o yüzden şahıstaki yüksek riskli hpv’yi kapmadım ama düşük riskli olanları kaptım biliyorsunuz ki aşı hepsine karşı korunmuyor sadece yüksek risklilere karşı koruyor, o yüzden aşımız olsa da diğerlerini kapyoruz

Kolposkopi yeni yaptırdım, şu an için hiçbir sıkıntı yok, şu anda bendeki tipler onkojenik tipler değilmiş ama yine de kontrolde olmak önemli

Merhaba aşıları olurken emiriyormuydunuz acaba emzirirken aşı yapılıyor mu yaptıran varmı
Merhabalar,doktorum aşının emzirme üzerinde bir etkisi var mı yok mu çalışma yapılmamış dedi ve bebeğimi 1-2 günde sütten kesmek zorunda kaldım.İnanın bu benim psikolojimi çok etkiledi kendimi çocuğuma karşı hep suçlu hissettim

Back
X