Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.yılın sonunda alınan hpv sonucum negatif geldiNe kadar sürede negatife dondunuz acaba kolposkopi sonucumda şüpheli alanların olduğu için biyopsi yapılacak. Evli değilim çocuk sahibş olmak istiyorum bu durum ben çok tedirgin ediyor
Merhabalar hangi şehirdesiniz? Doktor konusunda ne yapayım bilemiyorum açıkçası. Özelde tetkikler ateş pahası. Devlette takibimi aynı doktor yapmayacak kafam karışık.Öncelikle merhaba bende hpv16+ hastlağına sahibim kolposkopi yaptırdınız mı?yaptırmadıysanız da lütfen en yakın zamanda yaptırırın cok önemli cin seviyesi için ve negatif oluyor evet birçok şey okudım ben leep ameliyatı da oldum haftaya test vermeye tekrar gidicem lütfen sağlığınıza yediğinizie içtiğinize dikkat edin çok geçmiş olsun
Merhaba, çalışan biriyseniz hemen özel sağlık sigortası yaptırmanızı öneririm, kolposkopi ve smear işlemini karşılıyor en azından. Muayeneleriniz zaten ücretsiz oluyor.Merhabalar hangi şehirdesiniz? Doktor konusunda ne yapayım bilemiyorum açıkçası. Özelde tetkikler ateş pahası. Devlette takibimi aynı doktor yapmayacak kafam karışık.
merhaba tabiki döner bu süreçte atlatan biri olarak söylüyorum uygun ialaçları kullanarak atlatabilirsin 3.5-4 ay gibi bir sürede negatife döndü.Merhabalar,
HPV 16+ pozitif olanlar, zamanla bu negatife döner mi?
merhaba öncelikle geçmiş olsun HPV çocuk sahibi olmana engel değildir bu dönemde moralini yüksek tutman ve takviyeleri alman önemlidirNe kadar sürede negatife dondunuz acaba kolposkopi sonucumda şüpheli alanların olduğu için biyopsi yapılacak. Evli değilim çocuk sahibş olmak istiyorum bu durum ben çok tedirgin ediyor
Merhaba ben ıspartada ameliyat oldum devlet hastanesinde bir prof doktor takibimi yaptı bu süreçte tetkiklere para vermedim muayene ücreti ödüyordum her gittiğimde o kadarMerhabalar hangi şehirdesiniz? Doktor konusunda ne yapayım bilemiyorum açıkçası. Özelde tetkikler ateş pahası. Devlette takibimi aynı doktor yapmayacak kafam karışık.
Tamamlayıcı sağlık sigortam vardı. Kolposkopi ödeme reddi geldi hastaneden başvuru yapmışlardı. Poliçemi okudum HPV'ye bağlı tanı, tetkik ve kompliksayon işlemlerini kapsamıyormuş. Çok kez jinekoloğa gittim son dönemde. Ayrıca kapsamlı bir cinsel yolla bulaşan hastalık paneli yaptırdım. Yani bir tek HPV 16 çıktı ama tğm bu işlemler e-nabızımda kayıtlı. Başvuruda bu bilgiler istenirse maliyetli işlemler yaptıracağım ön görülüp fahiş fiyat sunulacaktır sigorta için diye düşünüyorum. Keşke önceden yaptırmış olsaydım. Geçen kedime 60 bin lira ameliyat masrafı ödedim. Tekim. Ekonomik olarak destek olanım yok. Yani yine de çok şükür çalışıyorum sağlık sigortasını da öderim ama insan yalnız hissediyor. Herkese koşmaya çalışıyorum. Kendime sıra en son geliyor.Merhaba, çalışan biriyseniz hemen özel sağlık sigortası yaptırmanızı öneririm, kolposkopi ve smear işlemini karşılıyor en azından. Muayeneleriniz zaten ücretsiz oluyor.
Anladım hay Allah üzüldüm sizin adınızaTamamlayıcı sağlık sigortam vardı. Kolposkopi ödeme reddi geldi hastaneden başvuru yapmışlardı. Poliçemi okudum HPV'ye bağlı tanı, tetkik ve kompliksayon işlemlerini kapsamıyormuş. Çok kez jinekoloğa gittim son dönemde. Ayrıca kapsamlı bir cinsel yolla bulaşan hastalık paneli yaptırdım. Yani bir tek HPV 16 çıktı ama tğm bu işlemler e-nabızımda kayıtlı. Başvuruda bu bilgiler istenirse maliyetli işlemler yaptıracağım ön görülüp fahiş fiyat sunulacaktır sigorta için diye düşünüyorum. Keşke önceden yaptırmış olsaydım. Geçen kedime 60 bin lira ameliyat masrafı ödedim. Tekim. Ekonomik olarak destek olanım yok. Yani yine de çok şükür çalışıyorum sağlık sigortasını da öderim ama insan yalnız hissediyor. Herkese koşmaya çalışıyorum. Kendime sıra en son geliyor.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Çok incesiz sağ olun. İstanbul'dayım. Yok hayıflanırken alakasız bir şeyden bahsettim aslında. Kedim var daha yeni mide bağırsak tıkanıklığı geçirdiği için ameliyat oldu beklenmedik masraflar çıktı benimle ilgili bir işlem değil. Yani feda olsun ona canım feda dq kolposkopi içinde 45 bin istenilince gerildim. Henüz kolposkopi yaptırmadım. Hastaneyi özelden iletebilirsiniz isterseniz. Teşekkür ederim.Anladım hay Allah üzüldüm sizin adınızaBen ilk hpv ye yakalandığımda 1 yıllık özel sigortalıydım, 2023 yılında ilk kolposkopi işlemimi özel bir hastanede özel sağlık sigortası üzerinden yaptırmıştım, o zaman için değerine 18.000 TL demişlerdi, ödemem gerekseydi ve şükür ki tek kuruş ödemedim. Sizde durum farklı olmuş sigorta firmasına veya poliçeye göre farklılık gösteriyor sanırım.
Hangi şehirdesiniz? Bir hastane ( reklama girememesi için ismini buradan veremiyorum şuan için ama, hemen hemen her yerde şubeleri olan özel bir hastane diyeyim, hpv hastalarına kolaylık tanıyor aslında, hpv testi en son 2.500 TL, smear ise ücretsiz, yani sadece muayene vizite bedeli ve eğer test alınması gerekirse hpv ücretini alıyorlar, orayı da deneyebilirsin )
Ameliyat masrafı derken kolposkopik biyopsi alma ücreti mi 60.000 çıktı peki?
Kedine de çok geçmiş olsun canım, ben '' kendime '' 60.000 TL ödedim gibi okumuşum da :)Çok teşekkür ederim ilginiz için. Çok incesiz sağ olun. İstanbul'dayım. Yok hayıflanırken alakasız bir şeyden bahsettim aslında. Kedim var daha yeni mide bağırsak tıkanıklığı geçirdiği için ameliyat oldu beklenmedik masraflar çıktı benimle ilgili bir işlem değil. Yani feda olsun ona canım feda dq kolposkopi içinde 45 bin istenilince gerildim. Henüz kolposkopi yaptırmadım. Hastaneyi özelden iletebilirsiniz isterseniz. Teşekkür ederim.![]()
Merhaba geçmiş olsun negatife döndükten sonra cin 1 de gerileme oldu mu ? Deflagyn jel cin 1 sonucunuza iyi geldi mi? Ben de jeli satın almayı düşünüyorum hpv 31 pozitifim daha kolposkopi yaptırmadım gerçi ama siz jelin faydasını gördünüz müPap max deflagyn ve omepa vm kullandım aşımı oldum sigara bıraktım prezervatif kullandım diyetime çok dikkat ettim uykumu düzenledim ve haftada en az 3 gün yürüyüş yaptım kolposkopi sonucum cın 1 geldi