Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çok geçmiş olsun Kolposkopi sonucu ne geldimerhaba. hpv 16 pozitifim. bugün kolposkopi oldum ve doktor papilocare kullan dedi. 3 kutu demiş ama 6 ay kullanmak gerekiyormuş. kullananlar işe yarıyor mu beni bilgilendirir misiniz
teşekkür ederim daha dün oldum. 20 gün sonra çıkacakmış fakat doktorum cin bir bile olmadığını söyledi temiz görünüyor dedi çok küçük bir yerde beyazlaşma görmüş onun cinle alakalı olmadığını söylediMerhaba çok geçmiş olsun Kolposkopi sonucu ne geldi
daha çıkmadı sonucum ama dr cin1 bile değil dedi yine de biyopsi aldıMerhaba çok geçmiş olsun Kolposkopi sonucu ne geldi
merhaba tekrardan bugün sonuç çıktı bir yerde cin 1 diğer yerde cin 2 çıktı maalesef. dr neden cin1 bile olduğunu düşünmüyorum dedi anlamış değilim yıkıldım öğrenince. çocuk sahibi olmadım ama ilerde tabiiki de olmak istiyorum doktorunuz bununla alakalı bir şey söyledi mi leep işleminde. bir de zor bir işlem mi. leep sonucunuz geldi mi geldiyse nedir benimlw paylaşır mısınızBenim cin 3 gelmişti ve leep oldum henüz tekrar test vermedim umarım negatife dönmüşümdür bende sen AHCC mantarını muhakkak araştır ve kullan
Benim de doktorum en fazla cin1 gelir demişti cin3 geldi. Leep ameliyatını iyi yapan birinde oldum sınırlar temiz geldi sonucu yani geride bozuk türlü hücre kalmadı anlamına geliyor. 2 yıllık evliyim ve HPV den bağımsız sebepsiz infertilite teşhisimiz var eşimle. İkinci aşılamamı olacağım ama ne Hpv ne de Leep gebe kalmanıza engel değil. Sadece Leep olduğunuz için gebelikte takipte olacaksınızmerhaba tekrardan bugün sonuç çıktı bir yerde cin 1 diğer yerde cin 2 çıktı maalesef. dr neden cin1 bile olduğunu düşünmüyorum dedi anlamış değilim yıkıldım öğrenince. çocuk sahibi olmadım ama ilerde tabiiki de olmak istiyorum doktorunuz bununla alakalı bir şey söyledi mi leep işleminde. bir de zor bir işlem mi. leep sonucunuz geldi mi geldiyse nedir benimlw paylaşır mısınız
teşekkür ederim inşallah atlatacağız kaç yaşındasınız acabaBenim de doktorum en fazla cin1 gelir demişti cin3 geldi. Leep ameliyatını iyi yapan birinde oldum sınırlar temiz geldi sonucu yani geride bozuk türlü hücre kalmadı anlamına geliyor. 2 yıllık evliyim ve HPV den bağımsız sebepsiz infertilite teşhisimiz var eşimle. İkinci aşılamamı olacağım ama ne Hpv ne de Leep gebe kalmanıza engel değil. Sadece Leep olduğunuz için gebelikte takipte olacaksınız
Bende kolpozkopi oldm sonuc bekliyorum siz leep mi olacaksınızteşekkür ederim inşallah atlatacağız kaç yaşındasınız acaba
yaşım 30 altı olduğu için kriyoterapi yapalım dedi ama şüphelerim var yarın görüşeceğim doktorlaBende kolpozkopi oldm sonuc bekliyorum siz leep mi olacaksınız
Eşimden kaptım ben daha önce iliskim olmadı 1.5 senelik evliyimYanlış anlamayın ama nerden kaptiniz hpv cinsel yolla bulasan hastalik diye biliyorum yanlis değilsem
Şahsen benim kocamda bk oldugu icin bilgi edinmemde fayda var