Hpv 18 cikti

zhhd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Cuma gunu HPV 18 ciktigini ogrendim dunyam basima yikildi 3 gundur uyku nedir bilmiyorum dunya bana zehir oldu bende bide kaygi endise bozuklugu var bunun icin ilac kullaniyordum birakmistim suan tekrar tetikledi is guc yapamaz hale geldim hpv 18 oldugumu ogrenmeden once tekrar gitmistim piskiyatriye ilac verdi ama daha 3 gun oldu kullanali esim dostum herkes beni sakinkestirmeye calisiyor ama benim ruhum bedenime savas acmis durumda ne olursunuz yardimci olun icimi rahatlatamiyorum

Sakin olun.. benim bir tanidigimda da vardı. Sonra negatife döndü. Birkaç işlem yaptılar takip ediliyor hala. Smear sonucunuz ne çıktı

Sakin olun.. benim bir tanidigimda da vardı. Sonra negatife döndü. Birkaç işlem yaptılar takip ediliyor hala. Smear sonucunuz ne çıktı
Smear sonucu yoktu sadece hpv 18 cikmis hastaneye yonlendirdiler ordan tekrardan smear aldilar kolposkobi randevusu verdiler 29 temmuza kadar ben napcam bilmiyorum

Smear sonucu yoktu sadece hpv 18 cikmis hastaneye yonlendirdiler ordan tekrardan smear aldilar kolposkobi randevusu verdiler 29 temmuza kadar ben napcam bilmiyorum
Negatife dönüyor bunlar bağışıklıginizi güçlü tutun.. tanıdığıma birkaç islem yapıldı negatife döndü. Yılda bir test veriyor. Onun smear sonucu da kötü çıkmıştı ama bişey olmadı düzeldi yani. Bu kesin kanser olduğunuz anlamına gelmiyor sadece kanser yapan bir tip. Yıllar buluyor kanser yapması. O yüzden negatife döner merak etmeyin . Tespit edilmiş yani tedavisini olursunuz tamam. Bu sitede kaç tane tıp pozitiften negatife dönen hikayeler var. Onları okuyun rahatlarsiniz. Kalbinizi ferah tutun

Geçmiş olsun bizlerde geçtik o yollardan … evet kabullenmek zor oluyor ve ilk anda hpv hakkında bilgi sahibi olmadıgımız için aşırı büyütüp hayatı kendımıze zehır edıyoruz.Bu bi virüs ve bunu öğrenen şanslı kadınlardansınız Canınızı bukadar üzmeyin , acilen bağışıklıgınızı güçlendirin .Kolposkopi sonucuna görede takip yada tedavi olursunuz.GEÇECEK

Tesekkur ederim arkadaslar ama istahtan bi anda kesilmem mide agrilarim yanmasi ve birde bugun kbb gittim girtlaktan kamera ile bakti hpv oraya da bulasir diyenler olmustu oyuzden bende soyledim durumumu dil kökünde mantar var dedi hpv yok dedi tekrardan piskiyatristime gittim bi haftalik bi ilac verdi bu seni rahatlatir dedi rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah bizlerede negatife donmek nasip olur birde bagisiklik icin doktor bisey demedi sonuclara gore mi yazacak ya da soyleyecek ya da ne kullanmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

Bağısıklık için genelde doktorlar bişey söylemiyor.Dahiliyede kanlarınıza baktırın (dvit,b12,magnezyum,çinko,demir,folat vb )eksik olanları yükseltmeye çalısın.Sigara,alkol kullanmayın,saglıklı beslenın,yapabiliyorsanız spor yapın,propolis,ahcc bunları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu sonuc cikmadan once gitmistim dahiliyeye dvitamini ve B12 verdi b12 ignesini kullanmak istedim son dozum kaldi tekrar gidip yazdircam ahcc baya pahali bisey trendyoldanmi getirtmistiniz

Sakin olun, genel sağlığınızı da her zaman destekleyecek antioksidan takviyeler alın. Yürüyüş gibi sporu hayatınıza entegre edin haftanın 3-5 günü. Zamanla geçecektir. Aşırı stres, korku, üzüntü bağışıklığı da düşürür, oksidatif stres de yapar ki tam olarak bunu yok etmeniz gerekiyor. Bu şekilde dikkat ederseniz bir yıl içinde negatife döner.

Benim bogazimda da mantar enfeksiyonu olustu midemde agriyo yaniyo bunlar gercekten normalmi yoksa hpv ile ilgisi varmi doktor yok dedi ama benim icim hic rahat degil inanin elimde degil kendimi surekli bunu yenecegim diye adapte etmeye calissamda icin icin beni tuketiyor

Doktorunuza güvenin hpv ile alakası yoktur.Kendinizi telkin edip rahatlatın stresden uzak durun.Hasta degilsiniz bu bi virüs ve zamanla geçecek.Ögrenmıs oldugunuz için şanslısınız.Trendyoldan hiç bir takviye edici gıda,vitamin almayın.ahcc evet biraz pahalı time healty markasının kendi sitesinden almıştım.

Tesekkur ederim degerli bilgileriniz icin iyiki varsiniz ❤

`