A alyyg Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 6 0 1 21 Pazartesi 15:42 Konu Sahibi Konu Sahibi alyyg #1 nolur yardim edin hpv nin 18 numaralı rahim agzında kanser riski yaratan virüse yakalandim öğrenciyim ilaçlarimi alamiyorum nolur yardim edin
nolur yardim edin hpv nin 18 numaralı rahim agzında kanser riski yaratan virüse yakalandim öğrenciyim ilaçlarimi alamiyorum nolur yardim edin
TifaTifa Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 242 114 103 30 Pazartesi 15:43 Konu Sahibi Konu Sahibi alyyg #2 Merhaba öncelikle sakin olun lütfen. Herşey çok taze sizi anlayabiliyorum fakat süreç boyunca bağışıklığınıza dikkat etmeniz en önemli etken. Kolposkopi yaptırdınız mı?
Merhaba öncelikle sakin olun lütfen. Herşey çok taze sizi anlayabiliyorum fakat süreç boyunca bağışıklığınıza dikkat etmeniz en önemli etken. Kolposkopi yaptırdınız mı?
A alyyg Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 6 0 1 21 Salı 22:57 Konu Sahibi Konu Sahibi alyyg #3 TifaTifa .!.: Merhaba öncelikle sakin olun lütfen. Herşey çok taze sizi anlayabiliyorum fakat süreç boyunca bağışıklığınıza dikkat etmeniz en önemli etken. Kolposkopi yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... evet yaptirdim cin2 cikti
TifaTifa .!.: Merhaba öncelikle sakin olun lütfen. Herşey çok taze sizi anlayabiliyorum fakat süreç boyunca bağışıklığınıza dikkat etmeniz en önemli etken. Kolposkopi yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... evet yaptirdim cin2 cikti
TifaTifa Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 242 114 103 30 Çarşamba 10:28 Konu Sahibi Konu Sahibi alyyg #4 alyyg .!.: evet yaptirdim cin2 cikti Genişletmek için tıkla... Leep önerdi mi doktorunuz