Hpv belirtileri nedir

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
364
-79
11
22
Test oluyorsa nasıl oluyor nerden oluyor sevgilimin penisinde et benine benzeyen şeyler gördüm benim bu tarz konularda bilgim hiç yok denicek kadar az bu kızlık zarı muhabbetinden sonra araştırırken hpvyide görüp incelemiştim çocuğun hpv olmasından korkuyorum ona hiçbişey diyemedim bunlar ne diye sordum bilmiyorum dedi asla yaklaşmadım ama zamanında ön sevişme vs olmuştu bilgisi olanlar yazsın lütfen boğazımda bi yumru var yutkunamıyorum yemek yiyemiyorum açlık hissi yok ben psikolojik oldugunu düşünmüştüm hep şimdi bide bu duruma acamı oldum zaten çok paniğim her konuya farketmişsinizdir

Test oluyorsa nasıl oluyor nerden oluyor sevgilimin penisinde et benine benzeyen şeyler gördüm benim bu tarz konularda bilgim hiç yok denicek kadar az bu kızlık zarı muhabbetinden sonra araştırırken hpvyide görüp incelemiştim çocuğun hpv olmasından korkuyorum ona hiçbişey diyemedim bunlar ne diye sordum bilmiyorum dedi asla yaklaşmadım ama zamanında ön sevişme vs olmuştu bilgisi olanlar yazsın lütfen boğazımda bi yumru var yutkunamıyorum yemek yiyemiyorum açlık hissi yok ben psikolojik oldugunu düşünmüştüm hep şimdi bide bu duruma acamı oldum zaten çok paniğim her konuya farketmişsinizdir
Evet hpv.ama önsevişmeden falan birşey olmaz.

Olmaz olmaz.bağişiklık sistemi o kadar güçsüz değil.olay vücut sıvıları zaten.
Ben psikolojik olarak hiçbişey yiyemiyodum bağışıklık sistemimin çok zayıf olduğunu düşünüyorum sevgiliminde penisinde dün büyük et benine benzer seyler gördüm çok korkuyorum bilerek baktım çünkü çok araştırdım cinsel şeyleri kızlık zarından sonra hpv vs vs

DÜN mü gördün ? Kızım senin o çocuktan ayrılman gerekmiyor muydu? Bi de sevişmeye devam ediyorsun. Artık üzgün olduğunu falan düşünmüyorum :)

Biraz sakin olmayı mı deneseniz olmuşsa olmuş bunun tedavisi vardır elbette. Asıl sorun halla sevgilinizle bu tarz muhabbetlere girmeniz. Yaşın daha küçük 22 yaşındaysan benle yaşıtsın. Senin yerinde olsam bu kadar kafaya takmazdım hasta olucaksın akışına bırak yapamıyorsan psikolojik destek al lütfen 💗💐

Evet hpv.ama önsevişmeden falan birşey olmaz.
Zaten değmesi ile geçen bir şey, nasıl "olmaz" diyebiliyorsunuz ?

Böyle tedirgin ve riskli yaşamak yerine, aşısını olmanızı tavsiye ederim.

Hpv olabilir ama olmayadabilir. Bende de genital bölgemde kaşıntılı sivilce benzeri içi dolu lezyonlar çıkmıştı. Hpv testi oldum tüm türleri negatif geldi, smear da temizdi gayet. Erkekler de testi yok. Cinsel birleşme yaşamadıysanız sıkıntı yok. Benim mesela sürtünmeden sonra genital bölgemde çıkmıştı ama rahim ağzına sıçramadı ki testte negatif geldi. Temasla da bulaşıyor ama prezervatif ile ilişkiye girdiyseniz hastalık rahim ağzını tutmaz.

Temasla da bulaşıyor ama prezervatif ile ilişkiye girdiyseniz hastalık rahim ağzını tutmaz.
Bahsettiğiniz senaryo için prezervatifin lezyonu kapatıyor olması gerekli.
Penis kökü gibi prezervatifin kapatmadığı bir yerdeyse maalesef koruyucu olmaz.

Genelde aktif cinsel hayat ile bağdaştırılıyor fakat siz aktif olmasanız bile biri hayatınıza girdiğinde risk altında olacaksınız, bunun için aşısını olmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz senaryo için prezervatifin lezyonu kapatıyor olması gerekli.
Penis kökü gibi prezervatifin kapatmadığı bir yerdeyse maalesef koruyucu olmaz.

Genelde aktif cinsel hayat ile bağdaştırılıyor fakat siz aktif olmasanız bile biri hayatınıza girdiğinde risk altında olacaksınız, bunun için aşısını olmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Şöyle demek istedim mesela ağızdan da bulaşıyor ama bulaştığı yeri tutuyor. Muhtemelen bende kaptım testler negatif geldi ama siğil vardı. Sürtünme yaşamıştım ancak rahim ağzını tutmadı birleşme olmadığı için. Ama zararı yok çünkü yüksek riskli olanlar negatif geldi. Dudağımızda bile bazen çıkıyor herkeste. Demek istediğim şuydu yani korunursa rahim ağzını tutmaz, diğer kalan yerlerde eğer kişide siğil varsa karşı tarafa bulaştırabilir ama o bölgeyi tutar.

Hpv zaten temasla bulaşıyor, dolayısıyla sürtünme zaten bir bulaş yolu. Sevgilinizde hpv varsa evet bulaşmış olabilir.

Jinekologlarda hpv için sürüntü alınıp test yapılıyor. Hpvde pencere süresi var mı bilmiyorum, yani ilişki olur olmaz test yapılırsa çıkmayabilir, belli bir süre beklemeniz gerekiyor olabilir.

Hpv zaten temasla bulaşıyor, dolayısıyla sürtünme zaten bir bulaş yolu. Sevgilinizde hpv varsa evet bulaşmış olabilir.

Jinekologlarda hpv için sürüntü alınıp test yapılıyor. Hpvde pencere süresi var mı bilmiyorum, yani ilişki olur olmaz test yapılırsa çıkmayabilir, belli bir süre beklemeniz gerekiyor olabilir.
Ben ağızdan şüphe ediyorum geçmeyen geniz akıntısı gibi bişey var aylardır boğazda yumru hissi yanaklarda lezyonlar kbb gittim 2 hafta içinde geçmesse biyopsi alınıcak yemek yemiyordum ben aylardır psikolojik olarak iyi değildim

Ben ağızdan şüphe ediyorum geçmeyen geniz akıntısı gibi bişey var aylardır boğazda yumru hissi yanaklarda lezyonlar kbb gittim 2 hafta içinde geçmesse biyopsi alınıcak yemek yemiyordum ben aylardır psikolojik olarak iyi değildim
Hpvde geniz akıntısı olmaz. Ya siğil olur ki onu zaten görür veya hissedersiniz, ya onkojeniktir, belirti vermez. Ama yine sürüntü alıp hpv yaptırın, aklınızda kalmasın. Oral hpvnin görülme yüzdesi çok çok düşük.

Yalnız emin olmamakla birlikte biyopside hpvnin çıkacağını sanmıyorum çünkü hpvnin testi ayrı. Bundan şüpheleniyorsanız doktora hpvyi de ayrıca söyleyin.

İştahsızlığınızın nedeni anksiyete.Forumca sizi tanıdık.Bir ay boyunca zar da zar ne desek tatmin olamadınız.HPV nin tek belirtisi siğil.Siğil yoksa da kişi HPV değil anlamına gelmiyor ama başka bir semptom göstermiyor.Yani size bulaşmış olabilir illa siğiliniz çıkacak diye bir kural yok.Erkekte çıkan siğil üstünden sürüntü örneği alınıp test yapılabilir. Oralla da bulaşır sürtünmeyle de bulaşır ten teması yeterli illa ilişkiye gerek yok.Bir yığın türü var hepsi kanser yapmıyor.Kanser yapan türlerden bile bulaşsa vucut onu özellikle gençlerde yenebiliyor zaman içinde.Aşı olun maddi olarak karşılayabilecek gücünüz varsa.Yani bana çok enteresan geliyorsunuz sürtünmeyle bekaret kaybedip bir daha sevişmeyeceğim diyorsunuz sonra oral yapıyorsunuz :) Bunda da Hpv kaparsanız yılın bahtsız Bedevisisiniz .Bence tam olarak yapın şu işi de hakkını verin artık :)

Muhtemelen erkek arkadaşında siğil var, siğilin tek açıklaması hpv diye biliyorum. Tam anlamıyla ilişkiye girmemiş olsan bile sürtünme sonucu oradaki sıvıların birbirine bulaşmasıyla geçen bir şey. Normalde aktif siğili olan biriyle temastan siğil bulaşabiliyor ama bulaşmamış sana. Erkeklerde de penis ucundaki delikten sürüntü alınıyor. Gidip baktırsın ve o siğillerini yaktırsın. Başka da hpv testi bilmiyorum

Back
X