hpv cin 2

taylanbilge

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
4
0
6
35
Fransa
Yaklasik 4 bucuk ay once dogum yaptim ve 9. Ayimda smear testinde hpv virusune rastlandi onemli degil dendi ve antibiyotik tedavisi gordum ve sonucunda normal dogum yaptim dogum esnasindada bebege gecmesin diye antibiyotik verdiler dogum sonrasi kontrolde biyopsi yapildi mikrobu arastiralim diye ve sonucunda cin2 tespit edildi rahim girisi alincak korkuyorum tekrarlarmi kansere cevirimi tekrar bulasirmi bebegime gecmismidir yani kisaca kafayi yemek uzereyim int en kotuleri yaziyor doktorum rahat ol bi sorun yok erkenden onlem aliyoruz ilerisi icin dedi ama yetmedi

Merhaba Canım,
Öncelikle sakin olmasılısın.Bebeğine geçip geçmediğini öğrenmekle işe başla.Kendin için ise bu kadar stres yaparsan bağışıklık sistemin çöker ve iyi olmaz.Ben CIN1 ve HPV ,l 15 gün önce leep oldum.Rahim ağzının buyuk kısmı alındı.3 ay sonra smear oalcağım tekrar.umudum gerilemesi yönünde.dr dediği doğru önlem alıyorlar.değişen hücreleri temizliyorlar bir nevi.bundan sonrasında iş bize düşüyor kendimize cok cok dikkat etmemiz gerekiyor..dr sölediklerine muhakkak uy.uzunca bır sürede cinsel hayatına ara vermen gerekecek.bu arada biz bu konuyu ve tecrübelerimizi aşağıdaki başlık altında paylaşıyoruz.Sağlıcakla ...

Kolposkopi, Biyopsi ASC-US, HPV, cin1, cin2, cin3 Tecrübelerimizi Paylaşalım

Son düzenleme:
Doktorum cinsellik uzerine birsey soylemedi onlem alcaz dedi buyuk bir kismi alinmicak cocugum olmasi icin 2 mm kadar bir yer alincak dedi herseyi gectim ins bebegimde bisi yoktur o zamn mahvolurum leep sonrasi ne kadar sure cinsellik yasaklandi bu konu hakkinda bilgim yok cunk8 esimde tedavi olmalimi

Yaklasik 4 bucuk ay once dogum yaptim ve 9. Ayimda smear testinde hpv virusune rastlandi onemli degil dendi ve antibiyotik tedavisi gordum ve sonucunda normal dogum yaptim dogum esnasindada bebege gecmesin diye antibiyotik verdiler dogum sonrasi kontrolde biyopsi yapildi mikrobu arastiralim diye ve sonucunda cin2 tespit edildi rahim girisi alincak korkuyorum tekrarlarmi kansere cevirimi tekrar bulasirmi bebegime gecmismidir yani kisaca kafayi yemek uzereyim int en kotuleri yaziyor doktorum rahat ol bi sorun yok erkenden onlem aliyoruz ilerisi icin dedi ama yetmedi

Canım Geçmiş olsun. Ben de HPV ile çok savaştım. insana kafayı yedirtir. Ama moralini yüksek tut. Özellikle bebekler çok iyi bağışıklık sistemine sahiptir.
Daha önce yazdığım bir yazı var. Paylaşabildiğim kadar fazla kişi ile paylaşacağım en azından neler yapbileceğinizi iyi bilirsiniz. Bana doktorlar yıllarca anlatamadı neler yapılabileceğini. Meğer alternatif ne çok şey varmış. Sana da göderiyorum. Tekrar geçmiş olsun

HPV'si olan kişilerin bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmeleri gerek. Birinci şey morali yüksek tutmak. İkincisi kendine dikkat etmek.
Benim yaptığım şeyler Solgar Beta Glucan + probiotik kullanmak oldu. ( Yaklaşık 1 yıl düzenli) . Ayrıca 10 seans ozon tedavisi aldım. Kan ozon ile temizlenip tekrar bedene veriliyor. Şimdilerde ise yeni bir şey ile karşılaştım.
Yapılan bir araştırma var. Biraz yeni ama umut verici 11 kadın üzerinde 6 aylık süren bir doğal ilaç tedavisi sonucunda 8'inde hastalığın iyileştiği gözlenmiş. Virüsü bastırmak değil. Tamamen yok ediyor. Bir cins mantardan elde edilen bir etken madde. AHCC diye geçiyor. Maalesef Türkiye'de yok. Ben yurt dışından getirttim. 6 aylık hap yaklaşık 1000TL tutuyor. İngilizcesi olanlara link gönderiyorum.
http://www.tmcnews.org/2014/12/unexpected-threat-hpv/
AHCC : Active Hexose Correlated Compound

Merhaba sedablue aradan çok zaman geçmiş sen yorum yazalı yine de şansımı deneyip sormak istedim.Gönderdiğin linkteki mantardan oluşturulan ilaçtan kullandınmı hpv hastalığın tamamen geçtimi.Bende hpv18 cin 2 var önümüzdeki hafta doktor çağırdı ne önericek bilmiyorum.Sana nasıl ulaşabilirim?

Back
X