Merhaba teşekkür ederim cevabınız için , yaşım 25 ten küçük birden fazla kez leep olmam gerekirse rahim ağzı kısalığı olur diye yapmadığını söyledi şuan takip edelim dediO bölgenin temizlenmesi lazım diye biliyorum. İlerleyebiliyor çünkü. Cin 1 takip ediliyor ama 2 de işlem gerekiyor.
Bir doktora daha görünün isterseniz. Nolur nolmaz
Evet rahim ağzı kısalığı hamilelikte büyük sorun ama allah korusun kanser ihtimali de var. Siz görünün bence başka doktora da. Bu alanda iyi bir doktora görünün. Bazılarının eli çok iyi. Ameliyatta iyi doktorlar var.Merhaba teşekkür ederim cevabınız için , yaşım 25 ten küçük birden fazla kez leep olmam gerekirse rahim ağzı kısalığı olur diye yapmadığını söyledi şuan takip edelim dediama görüneceğim sanırım
Merhaba evet bende internette öyle okuduğum için aklımda acaba kaldı , şuan gittiğim doktor ve hastane devlet hastanesi seçmeden araştırmadan gittiğim doktordu biraz bakacağım sanırım sağolunİyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun yaşının genç olması çok büyük bir avantaj ama ne olursa olsun Cin 2 ye genelde leep öneriyorlar siz öncelikle iyi bir jinekolog onkolog bulmalısınız onunla yolu devam etmelisiniz genelde Çin 1 takip edilir eğer takipler sonucunda gerileme olmazsa cin1 de bile leep yapılır. Leep ilerde hamile kalmanıza engel değil sadece kendinizi rahat hissedebileceğiniz iyi bir jinekolog onkolog bulun çok geçmiş olsun
Rahim ağzı yetmezliğinin bir çaresi müdahalesi var ama tedavi edilmeyen lezyonların kanser riski var lütfen araştırıp iyi bir doktordan görüş alın rahat iletişim kurabileceğinizMerhaba teşekkür ederim cevabınız için , yaşım 25 ten küçük birden fazla kez leep olmam gerekirse rahim ağzı kısalığı olur diye yapmadığını söyledi şuan takip edelim dediama görüneceğim sanırım
Biraz daha ayrıntı ekleyeyim. Öncelikle eğer tür 16-18 harici ise şanslısınız , vücuttan daha kolay atılıyor .iyileşme daha hızlı oluyor . Bir arkadaşım diğer türlerden cin 1 ile leep olmayı tercih etti, risk almak istemedi . Ben ise ameliyattan korktum. Burada basit bir işlem olarak bahsedilse de ilerleyen süreçde cinsel hayatları dahi kalıcı etkilenen kadınlar var. Benden 3 parça alındı biri temiz , diğer ikisi cin1-2 birlikte gözlendi dendi. Belki tamamen cin 2 gözlenseydi leep olurdum bilemiyorum . Neler yaptım? Cinsel hayatı kestim, aşı oldum . Alkol bıraktım . Düzenli spor , sağlıklı beslenme .3 ay deglagyn kullandım . Yeşil çay , propolis, ve 1-2 ay Ahcc kullandım. Biraz maliyetli idi.vitamin takviyesi aldım. Sigara az vardı bıraktım . 7 ay gibi bir sürede 16 türünü yok etmek pek mümkün değil diye okumalar yaptım ama test de biyopsi de olumlu geldi . Tabiki bunlar kesin sonuç diyemeyiz . Testlerde yanılma biyopsi de de gözden kaçma olabiliyor . Bu sene tekrar test vereceğim . Doğru mu yanlış mı yaptım bilemem . Ama ben kendime şans vermek istedim ameliyat olmadan.Merhaba , 2024 ekimde hpv 16 teşhisi aldım, biyopsi sonrası cin1 ve cin2 lezyonları görüldü. Farklı doktorlar gördüm leep öneren oldu önermeyen de oldu . Biraz yaşa ve türe bağlı . Ben 32 yaşındaydım. Leep olmadım, deflagyn jel kullandım vitaminlerime dikkat ettim artı Ahcc takviye kullandım biraz . 2025 mayıstaki biyopsim ve hpv taramam temiz çıktı.
Çok sevindim adına İnşaallah benim de öyle olur . Bende de foka cın 2 varmış bütün doktorlar Leep diyor . 6 ay bekleyelim diyorum hayır geç diyorlar daha çok korkuyorum böyle .ağlamaktan helak oldumMerhaba , 2024 ekimde hpv 16 teşhisi aldım, biyopsi sonrası cin1 ve cin2 lezyonları görüldü. Farklı doktorlar gördüm leep öneren oldu önermeyen de oldu . Biraz yaşa ve türe bağlı . Ben 32 yaşındaydım. Leep olmadım, deflagyn jel kullandım vitaminlerime dikkat ettim artı Ahcc takviye kullandım biraz . 2025 mayıstaki biyopsim ve hpv taramam temiz çıktı.
Ne karar verdiniz acabaÇok sevindim adına İnşaallah benim de öyle olur . Bende de foka cın 2 varmış bütün doktorlar Leep diyor . 6 ay bekleyelim diyorum hayır geç diyorlar daha çok korkuyorum böyle .ağlamaktan helak oldum
Hiç korkmayın çok basit bir işlem ameliyat sayılmaz, hiçbir şey hissetmiyorsunuz ve ben uyanık yaptırmıştım, çok konforlu geçti korkmayın gerçektenÇok sevindim adına İnşaallah benim de öyle olur . Bende de foka cın 2 varmış bütün doktorlar Leep diyor . 6 ay bekleyelim diyorum hayır geç diyorlar daha çok korkuyorum böyle .ağlamaktan helak oldum
Size özelden cevap yazamadım uyarı veriyor . Eğer doktorunuz kesin konuşmuşsa bu şekilde bence leep olun , ve özellikle birden fazla doktor aynı şekilde yorumluyorsa olmanızda fayda var . Ben karışık görüşler aldığım için ve aynı zamanda 1-2 birlikte gözlendiği için leep olmadan iyileşmeyi deneyimledim.Çok sevindim adına İnşaallah benim de öyle olur . Bende de foka cın 2 varmış bütün doktorlar Leep diyor . 6 ay bekleyelim diyorum hayır geç diyorlar daha çok korkuyorum böyle .ağlamaktan helak oldum
Bi tane daha doktora gittim 2 tanesi Leep dedi bi tanesi garanti olsun konizasyon dedi . Hep özel hastaneye gittim ve küçük bi yerdeki hastane . Yeni mezun doktorlar belki kendimi kandırıyorum ama ni de Zeynep kamilde bi doktora gözükmek için randevu aldım ondan sonra bakacağım ne yapacağımaNe karar verdiniz acaba
Bi tane daha doktora gittim 2 tanesi Leep dedi bi tanesi garanti olsun konizasyon dedi . Hep özel hastaneye gittim ve küçük bi yerdeki hastane . Yeni mezun doktorlar belki kendimi kandırıyorum ama ni de Zeynep kamilde bi doktora gözükmek için randevu aldım ondan sonra bakacağım ne yapacağıma . Ama korkumu atlattım sanki biraz daha az düşünüyorum . 2 paket sigara içiyordum bıraktım . Stres yapmamaya çalışıyorum . Demir ilacı kullanıyorum . Hpwash diye bitkisel bi ilaç önermişti doktor onu kullanıyorum.5 6 ay sonra atlatmazsam Leep olacağım muhtemelen .haziranda düğünüm var düğünden sonra yaniSize özelden cevap yazamadım uyarı veriyor . Eğer doktorunuz kesin konuşmuşsa bu şekilde bence leep olun , ve özellikle birden fazla doktor aynı şekilde yorumluyorsa olmanızda fayda var . Ben karışık görüşler aldığım için ve aynı zamanda 1-2 birlikte gözlendiği için leep olmadan iyileşmeyi deneyimledim.