Hpv Kaç Günde Çıkar?Kasık Ağrilarim Cok,Doktor ilac vermedi alt muayene yapmadi.

Anksiyeteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
2.521
1.818
83
39
Bununla ilgili sanirim actigim 2 konum daha var ama ne zqman sonuc cikar?Gecen hafta pazartesi verdim doktor baktir dedi ve ketemde alindi numunem. Hemsire rahim agzi erozyonu ve enfeksiyonun gozukuyor dedi.Doktorum ssdece gobek uzerinden ultrasonla bakti. Kasik agrilarim alt karin agrilarim devam ediyor.Hpv ile birlikte gideyim dedim ama sonuç çok mu uzun surecek,onu beklersem enfeksiyona bir ilac bir sey kullanmazsam bu surecte belki etkiler olumsuz olarak. Malum her zaman rahatlikla randevu almak zor devlette.

Bir suru hpv testi veren var bu sitede, kac gunde sonuclaniyor soyleyebilecek bir hanim kardesim yok mu ?

Pubis kemigi deniyor dogru ki tarif ediyorum bilmiyorum ama en çok da orada agri oluyor ve sag kasikta bu aralar yogjnlasti.

Hpv test sonucu 1 ay sonra çıkıyor genelde

Of çokmuş ya ben o zamana dek vajinal kultur pelvik tomografi gibi şeyler istesem iyi olacak gibi.Hpv virusu pozitif cikip pelvik agri yasayan oldu mu ? Canimdan bezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…