- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi geceninkizi
-
vajina iç dudaklarda değil mi bazıları uzun böyle pütür gibi çok korktum bir anHepimizde var kuzum ondan :)
Evet canım korkma :)vajina iç dudaklarda değil mi bazıları uzun böyle pütür gibi çok korktum bir an
gidip bi hpv testi verip doktora gösterin burda sorarak olmazÇok teşekkür ederim sitede siğil falan yazmışlar acaba hep var mıydı diye bilemedim de
E nabızda gizleyebiliyorsunuz her şeyi. Açtırmak için taa ilçe sağlık müdürlüğüne gidiyorsunuz dilekçe veriyorsunuz. Gizlediğinizi doktorlar görüyor ama ne gizlendiğini kimse görmüyor.Evet vereceğim tabi ki bir hekime gözükmek şart :) fakat e nabıza yansısın istemediğimden ötürü il değiştireceğim gidene kadar bir şekilde rahatlamak için soruyorum
E nabızda gizleyebiliyorsunuz her şeyi. Açtırmak için taa ilçe sağlık müdürlüğüne gidiyorsunuz dilekçe veriyorsunuz. Gizlediğinizi doktorlar görüyor ama ne gizlendiğini kimse görmüyor.
Benim bildiğim memurların e nabızına bakmıyorlar. Thy ve Pegasus gibi şirketler hosteslerin ve pilotların bakıyor ama onlar da bile Hpv herhangi bir engel değil şu an. Memurun neden e nabızına bakılsın ki zaten.Atanmaya falan sıkıntı yaratır mı acaba ?
Benim bildiğim memurların e nabızına bakmıyorlar. Thy ve Pegasus gibi şirketler hosteslerin ve pilotların bakıyor ama onlar da bile Hpv herhangi bir engel değil şu an. Memurun neden e nabızına bakılsın ki zaten.
O zaman sizinle aynı branşta olup atanan insanlarda nelere bakmışlar sorun araştırın ama dediğim gibi gizlenebiliyor her şey zaten.Bilmiyorum sağlık kısmı için falan atanırken bir çok şeye bakılıyor ya bu da sıkıntı olur mu veya ilerde karşıma çıkar mı diye evham yaptım