Merhaba ark makat bölgemi jilet ile almıştım 3 ay önce 2 3 tane yağ bezesi gibi şeyler çıkmıştı bende sıkmıştım içinden yüzümüzde çıkan yağ bezesi gibi şeyler çıktı sonra ki günlerde bi anda birsürü beyaz beyaz şeyler çıktı et beni gibi bende siğil deyip bilmeden sirkeli pamuk koydum içlerinden irin iltihap aktı o beyaz şeyler pamuğa geldi.o gün genel cerrahiye gittim siğil değil deyip e nabıza anal apse yazmış antibiyotik ve krem verdi 1 haftada geçtiler iz kaldı biraz et kaldı orda aynı gün içim rahat etsin diye dermatoliga gittim kadın hiç bakmadan siğil dedi aldara yazdı ama almadım çünkü bakmadı bile bana cinsel yolla bulaşan hastalıklar için kan testi yaptı hiv vs negatif geldi hepsi. Sonra ki gün bildiğim alanında iyi bir dermatoliga resmini attım o da siğile benzemiyor demişti. Aradan 3 ay geçti fotoğrafı koydum kabarık sert şeyler var ne olduğunu sa bilmiyorum ama kaç aydır artma büyüme vs olmadı. Sizce nedir bi bilginiz var mı? Yaşım 21.en son 1 sene önce bir ilişkim oldu zaten ilk İlişkimdi kendisinde de birşey yoktu diye biliyorum lavabo vs den hpv olsa bulaşır mı acaba bir ara eve akrabalar kalmaya gelmişti kızlarının vücudunda siğil varmış öyle demişlerdi.
İhtimal var mıdır?
İhtimal var mıdır?