• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv negatife döndümmmm

Kanama kaç gün sürdü? Benim üç gün oldu. Hafif hafif devam ediyor.
totalde üç kere kolposkopi biyopsi geçirdim. İlkinde biraz fazla olmuştu kanama. Fazla dediğim bir günlük ped dolmayacak kadar 3-4 gün leke leke. İkinci kolposkopimde 1 gün leke geldi. Üçüncü de bir kaç saat bile olmadı.

totalde üç kere kolposkopi biyopsi geçirdim. İlkinde biraz fazla olmuştu kanama. Fazla dediğim bir günlük ped dolmayacak kadar 3-4 gün leke leke. İkinci kolposkopimde 1 gün leke geldi. Üçüncü de bir kaç saat bile olmadı.
Kolposkopi acıdı mı peki

Anestezisiz mi yaptırdınız bazıları çok acıdı diyor
Hayır hiç bir işlem yapılmadı. Spekulum takılırken hissedilen şey dışında pek bir şey hissetmedim. Sadece çokça Ayetel Kürsi, Felak Nas bu sureleri okudum. Acı kavramı tamamen göreceli. Başkasına çok acı hissettiren durum bir başkasına göre acısız gelebiliyor. Müsterih olun 🥰

Selamlar çok geçmiş olsun. Siğil konusunda bilgim yok maalesef 🫶 bendeki türler siğil yapmayan daha tehlikeli türlerdi. 3 doz gardasil 9 aşımı oldum. Takviye kullandım 6 ay boyunca. (Reişi, kordiseps, maytake, shitake içeren) Deflagyn isminde bir jel kullandım üç ay boyunca. Sigara kullandığım için her gün 1000 lik solgar ester c vitamini +d vitamini ptesi ve perşembe günleri içtim + her gün Omega 3 + 1 kutu selenyum (50 tane var) + 1 kutu çinko (60 tane olması gerek) bunları içtim. Eylül ekim ve ocak aylarında bağışıklık güçlendirici ekstra takviyeler kullandım imuneks, dim colastrum gibi. Bir ay sadece papinomore içtim. İzderma mantar takviyesi idi. Onun siğil için de ürünleri var dilerseniz inceleyebilirsiniz. Maddi anlamda ve manevi anlamda çok çok çok masraflı bir süreç. Allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba geçmiş olsun. Bu ürünleri Dr mu önerdi size. Nasıl karar verip kullandınız

Selamlar çok geçmiş olsun. Siğil konusunda bilgim yok maalesef 🫶 bendeki türler siğil yapmayan daha tehlikeli türlerdi. 3 doz gardasil 9 aşımı oldum. Takviye kullandım 6 ay boyunca. (Reişi, kordiseps, maytake, shitake içeren) Deflagyn isminde bir jel kullandım üç ay boyunca. Sigara kullandığım için her gün 1000 lik solgar ester c vitamini +d vitamini ptesi ve perşembe günleri içtim + her gün Omega 3 + 1 kutu selenyum (50 tane var) + 1 kutu çinko (60 tane olması gerek) bunları içtim. Eylül ekim ve ocak aylarında bağışıklık güçlendirici ekstra takviyeler kullandım imuneks, dim colastrum gibi. Bir ay sadece papinomore içtim. İzderma mantar takviyesi idi. Onun siğil için de ürünleri var dilerseniz inceleyebilirsiniz. Maddi anlamda ve manevi anlamda çok çok çok masraflı bir süreç. Allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun.
.

Hepimize gecmis olsun menapoz ve 50 yaslarda cok goruluyomus Bende hpv 18 çıktı smear alındı ve önümüzdeki haftalarda koloskopi yapılacak ne çıkacak bilmiyorum ikinci evliligim doktor ne zaman yada nasıl bulaştığı ile ilgili hiç bir şey söyleyemeyiz dedi bağışıklık düşüncede ortaya cikabiliyormus benim gibi durumda olanlar yazarsa sevinirim çörek otu kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz ayrica

Anestezi olmadı, ayrı bir gün verildi, hiç bir şey hissetmedim çok az leke tarzı kanama oldu başka bir şey olmadı. 🙂↕️

Merhaba geçmiş olsun. Bu ürünleri Dr mu önerdi size. Nasıl karar verip kullandınız
Doktorum papinomore önerdi fakat ben kolposkopi sonucu beklemeden kendim araştırıp aldım mantar takviyesini. 6 ay kullandım. Aradan 2 ay geçtikten sonra 1 kutu papinomore kullandım. Diğer vitaminleri Doktorum önerdi.

Kızlarrrrrr selamlar, 16.06.2025 tarihinde hpv 16 33 82 pozitif cin1 düzeyinde teşhis konuldu. Neler yaşadığımı bu süreci yaşayanlar çok iyi bilir. Yaşadığım korkunun haddi hesabı yok... 3 doz aşı oldum, takviyeler Deflagyn vs vs.. Ve iki farklı hastanede süreç başladığı için öyle devam ettim. Şehir hastanesinde 20.01.2026 tarihinde kontrol için test verdim. Şükür ki en toksik olan 16 silinmiş. Ama 33 pozitifti. Doktor tekrar kolposkopi yaptı. Temiz geldi. Fibrin mukus ve ödemli ektoservikal dokular yazıyordu. Şehir hastanesindeki Doktorum Ocak 2027 de gelmen yeterli dedi. Özel hastanedeki Doktorumda haziran 2026 da tekrar test ve smear bakacağız dedi. Tekrar test verdim şükür olsun sonuç negatif. Smear sonucum henüz çıkmadı. Allah şifa bekleyen herkese şifa versin kimse yaşamasın 🩷
Merhaba kaç yıllık ilişkiniz vardı ve sigara kullanıyor muydunuz , Tip16 olduğumu yeni öğrendim,

Merhaba kaç yıllık ilişkiniz vardı ve sigara kullanıyor muydunuz , Tip16 olduğumu yeni öğrendim,
Sigara kullanıyordum evet bırakamadım. İlişki konusunda bekarım, eski erkek arkadaşımdan geçti

Peki sık sık kontrol oluyor muydunuz , ben maalesef ki hiç kontrol olmamıştım 4 yıl boyunca ve rastgele bir gün test olayım dedim ve pozitif çıktı , bugün kolp oldum ve beyaz alanlar ve kan vardı.. üç parça aldı doktor , smearım ascustu, bir ay sonra açıklanacak dedi , ailemin haberi yok evli değilim , otuzikşyasıdnsykm sigara içtim beş yıldır , durumum çok kritik ve doktor Velp ilacı al dedi yarın alıcam ve 1. Doz aşı oldum ve maddi olarakda sıkıntıya girdim.. umutlanmalı mıyım ya da en kötüye kendimi alıştırmalı mıyım bilmiyorum.. dualarınızı iyi dileklerinizi bekliyorum okuyan herkese şifalar diliyorum

Sigara kullanıyordum evet bırakamadım. İlişki konusunda bekarım, eski erkek arkadaşımdan geçti
Peki sık sık kontrol oluyor muydunuz , ben maalesef ki hiç kontrol olmamıştım 4 yıl boyunca ve rastgele bir gün test olayım dedim ve pozitif çıktı , bugün kolp oldum ve beyaz alanlar ve kan vardı.. üç parça aldı doktor , smearım ascustu, bir ay sonra açıklanacak dedi , ailemin haberi yok evli değilim , otuzikşyasıdnsykm sigara içtim beş yıldır , durumum çok kritik ve doktor Velp ilacı al dedi yarın alıcam ve 1. Doz aşı oldum ve maddi olarakda sıkıntıya girdim.. umutlanmalı mıyım ya da en kötüye kendimi alıştırmalı mıyım bilmiyorum.. dualarınızı iyi dileklerinizi bekliyorum herkese şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun, stres yapmayın bağışıklığınızı yüksek tutmaya çalışın, düzenli kontrollerinizi yaptırın, aksatmayın, kan tahlili yaptırıp değerlerinize baktırın ona göre düşük değerleriniz olursa ilaç yada takviye vitamin alın, cinsel hayatınıza bir süre ara verin.
Her vücut farklı gelişim gösterebilir, mesela ben 2020 yılında hpv pozitiftim hiçbirşey yapmadım, ne ilaç ne kontrol, 2024 de smear asch çıktı yine korktum kaçtım hiç birşey yapmadım,geçtiğimiz haziran ayında devlete gittim smear ve hpv verdim. Smear ascus hpv 53 pozitif geldi, kolposkopi oldum cin bile çıkmadı doktor sadece takip önerdi. Yani ne desek şuan stres yaratır sizde, süreç aşırı stresli hepimiz yaşıyoruz inanın ama stresin bize zararı var sadece. O yüzden sakin olun ve güvenilir ellerde güvenilir şekilde takiplerinizi yaptırın.

Back
X