HPV SİĞİL

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
178
135
18
22
Merhaba arkadaşlar ben hpv16dan leep olmustum bildiğiniz üzere 16 siğil yapmıyor fakat benim aşıdan ya da leepten sonra makatta 2 tane siğilim cıktı birdaha çıkmadı bir doktorla görüstüm online tip 6 olabilir dedi haftaya test vereceğim 16yı atlatıp suan 6yı mı geçiriyorum ama aylar önce yılbaşından önce farkettim siğili yardımcı olur musunuz 1 hafta kaldı test vermeme korkmaya başlıyorum git gide

Canım senin makatının içindeydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi nereden test alıcak. Neden çıkmış olabilir bi fikrim yok ancak tip6 yı herkes vücudundan atabiliyormuş

Canım senin makatının içindeydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi nereden test alıcak. Neden çıkmış olabilir bi fikrim yok ancak tip6 yı herkes vücudundan atabiliyormuş
Evet makat icinde 2 tane ama baska hic cıkmadı ne orda ne de başka yerde o da aşıdan sonra çıktı reglimin bitmesini bekliyorum leepten sonra smear testimi ve hpv testimi vericem insallah temiz cıkar hiç gücüm kalmadı artık psikolojikmen

İnşallah istediğin gibi sonuçlanır. Doktorun bir yorum yaptı mı aşıdan ve leepten sonra çıkması ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…