- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi iclalsyklk
-
Smear 4 buçuk gibi bir fiyat vermişlerdi çok doktora fiyat sormuşumdurArkadaşlar siz Hpv ve smeara ne kadar ödüyorsunuz. Bana mı pahalı geliyor 20.000₺ istediler doktor Prof da değil tıp merkezi gibi bi yer.
Smear ve Hpv tiplendirme testi. Bir arkadaşım hastanede çalışıyor İstanbul’da özel hastane ona sordum ikisi için toplam 10.000 TL dedi bu doktor çok uçmuş gerçekten17 ocak 2026 profa gittim,muayene+smear testi+hpv testi+1 tane tane şüpheli lezyon yaktı vajina girişinde
23.750 ödedim
Sadece muayene ücreti için kendimi hazırlamıştım
Diğerleri planım dışında oldu muayene esnasında
Evet çok pahalı
Ama sadece hpv testi o kadar etmez
30 yaş üstünde olduğum için devlette yaptırdım hep bi ücret ödemedim, 25-30 arası Türkiyede yaşamıyordum. ondan önce de cinsel hayatım yoktu hiç yaptırmadım.Arkadaşlar siz Hpv ve smeara ne kadar ödüyorsunuz. Bana mı pahalı geliyor 20.000₺ istediler doktor Prof da değil tıp merkezi gibi bi yer.
Leep işlemi oldum düzenli test vermem gerekiyor30 yaş üstünde olduğum için devlette yaptırdım hep bi ücret ödemedim, 25-30 arası Türkiyede yaşamıyordum. ondan önce de cinsel hayatım yoktu hiç yaptırmadım.
sizin bir şüpheniz mi var yoksa rutin kontrol maksatlı mı olacak?
Hpv ve smear testi için hocanın prof olmasından çok örneğe bakan laboratuvar önemli (ki çok da standart bir test zaten) hocanın tek yapacağı şey örnek almak ki onu ebe de alır yani çok spesifik bir yönü yok...
Ben özel bir laboratuvar merkezinde yaptırmıştım. 5000 tl verdim. Bence sizde laboratuvar merkezilerini tek tek arayarak fiyat alabilirsinizz Tıp merkezleri falan 10000bin diyor cok en ucuz cok pahalıArkadaşlar siz Hpv ve smeara ne kadar ödüyorsunuz. Bana mı pahalı geliyor 20.000₺ istediler doktor Prof da değil tıp merkezi gibi bi yer.
Labaratuvarda kim yapıyor testi.Ben özel bir laboratuvar merkezinde yaptırmıştım. 5000 tl verdim. Bence sizde laboratuvar merkezilerini tek tek arayarak fiyat alabilirsinizz Tıp merkezleri falan 10000bin diyor cok en ucuz cok pahalı
30 yaş ve üstüne yapıyorlarmış hpvyiBen bu sene devlette yaptırmayı düşünüyorum ketem diye bir merkez varmış sanırım orda yapılıyormuş ya da devlet hastanesinde yaptıracağım direkt yapıyorlar mı bilmiyorum tabi ilk defa özel dışı gideceğim