• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV TİP 56

Zeynep2023

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
38
2
16
Merhaba
HPV tip 56 olan ve bu süreçte uyguladığınız tedavileri ve yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.

Merhaba ben 56 tıyım bunu yeni öğrendim ilk muayene oluşumun üzerinden bir 3 sene geçti sanırım. O zaman doktorum yeterince aydınlatmadı beni şimdi sağlık ocağı. Keteme yönlendirdi ilk Hpv yaptılar ve simir aldılar şimdi simir sonucu bekliyorum. Kendini çok kötü hissettim günlerdir kendime gelemiyorum sizin süreciniz benden önce başladı sanırım siz neler yaptınız ve ne durumdasınız

Merhaba ben 56 tıyım bunu yeni öğrendim ilk muayene oluşumun üzerinden bir 3 sene geçti sanırım. O zaman doktorum yeterince aydınlatmadı beni şimdi sağlık ocağı. Keteme yönlendirdi ilk Hpv yaptılar ve simir aldılar şimdi simir sonucu bekliyorum. Kendini çok kötü hissettim günlerdir kendime gelemiyorum sizin süreciniz benden önce başladı sanırım siz neler yaptınız ve ne durumdasınız
Merhaba geçmiş olsun.Doktorlar genel olarak önemseyip çok bilgi vermıyor keşke siz kendınız arastırsaydınız.Korkmayın öyle çok hızlı ilerleyen bi virüs değil.Size özelden yazacagım smear sonucunuzu merak ettım.Ha bu arada hpv de tiplere çok takılmamak lazım.

Merhaba
öncelikşe sakin kalın. Birçok kadın bu rüsle hem yaşıyor hem de tedavi olup kurtuluyor. Söear ve HPV test sonucunuzdan sonra doktornuz size kolposkopik biyopsi yapacaktır. HPV testiniz yüksek riskli gelince öuhakkak kolposkopik biyoğsi yapışması gerekmektedir. KOMPoskoğl biyoğsi kesin tanı ve hücresel değişiklik ilemilfili kesin ve nokta atışı yanıt vermektedir. Ben 18 nisanda kolposkopik biyopsi oldum. Eğer sonuç CİN2-3 gelir ise Leep olup kazıma operasyonu ile kurtulucam. Ben alıştım ve hiç korkmuyorum. Siz de lütfen sakın olun.

HPV Tipi çok önemli lütfendpktprnuzdan bilgi alın. Bu siyede herkes kendi deneyimini paylaşıypr, lütfen asılsız bilimsel tıbbi olmayan yorumlara takılmayın. HPV GEO TİPLEMESİ Çok ama çok önemlidir!!! Tip 56 olduğum için dün koposkopik biyopsi oldum

HPV Tipi çok önemli lütfendpktprnuzdan bilgi alın. Bu siyede herkes kendi deneyimini paylaşıypr, lütfen asılsız bilimsel tıbbi olmayan yorumlara takılmayın. HPV GEO TİPLEMESİ Çok ama çok önemlidir!!! Tip 56 olduğum için dün koposkopik biyopsi oldum
Zeynep hanım herseyi ne çok biliyorsunuz siz ! Tiplere takılma hpv önemseme mi yazmışım?.Tip 56 olanlar neler yapıyor yazmıs arkadas Ona istinaden yazdım Hpv vücuda girdi ve bunu bütün olarak düşünmek zorundayız.Öyle bi yazıyorsunki sanki tedavi olma sal demişim.

Zeynep hanım herseyi ne çok biliyorsunuz siz ! Tiplere takılma hpv önemseme mi yazmışım?.Tip 56 olanlar neler yapıyor yazmıs arkadas Ona istinaden yazdım Hpv vücuda girdi ve bunu bütün olarak düşünmek zorundayız.Öyle bi yazıyorsunki sanki tedavi olma sal demişim.
Siz yazdığımı yanlış anladınız, çok sert yazmışsınız keşke böyle sertleşmeseydiniz.

Siz yazdığımı yanlış anladınız, çok sert yazmışsınız keşke böyle sertleşmeseydiniz.
Siz bana her yazdığım mesajda yazdıklarımı kişisel algılayıp sert dille cevap yazıuorsunız. Söylediklerimi size istinaden yazdığımı sanıyorsunız. Yardımcı olmak ve deneyimlerimizi paylaşıp destek olmak adına yazıyoruz. Bı şekilde bana saldıröamız hiç hoş değil. Bırada bieçok hanım ile özelden de yazışıyoruz ama hiç kimse sizin gibi bana böyle ithamda bulunup beni rencide etmeye çalışmıyor. Üstelik destek olmak varken böyle sert mesajlarla saldırmak hiç hoş bir davranış değil.

Sizde 3 yıldır mı hpv 56 tipi var yani

Bu virüs vücuttan atılmıyor mu doktorların çoğu atıldığını söylemekte, sizin 3 yıldır devam etmesinin sebebi nedir :(
Ben dikkat edememiş olabilirim beslenmeme vücut atamamış olabilir. Ciddiye almak rakibi bırakmamak lazım . Ben ilk gittiğide durumu kavrayamadı.

Bu virüs vücuttan atılmıyor mu doktorların çoğu atıldığını söylemekte, sizin 3 yıldır devam etmesinin sebebi nedir :(
Benimde korkum bu. Diyelim doktorların söylediği gibi 2 3 senede atamadık. Ne olacak? Tamamen kalacak mı bu. Benim kafam bunu almadı ya. Kronikleşen birşeyse...

Back
X