• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv Tip40

Evet açıkçası benim doktorum da isterseniz yaparız demişti kolposkopi için. Ben hala kararsızım yaptırmak konusunda Mart'ta başka doktora gidip onun da fikrini alacağım. Bana nakit verirseniz 10k olur demişlerdi. Sizinki biraz pahalıymış.
Neresi ??

Arkadaşlar merhaba adet düzensizliği için gittiğim rutin kontrolde doktorumun tavsiyesi üzerine Hpv testi yaptırdım ve sonuç tip 40 pozitif geldi araştırdım ama tip 40 ile ilgili bir şey bulmadım düşük riskli olduğunu okudum sadece çok üzüldüm aranızda tip40 tanısı alan var mı? Ne yapacağımı bilmiyorum dünyam başıma yıkıldı tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden herkese şifa diliyorum
Siğil var mı sizde

Evet pahalı bir işlem. Benim takviyenin ismi papiflor immuno. Fitilin ismi de hpv iside adet bitiminden sonra 14 gün kullanılıyor üç ay devam edilmesi öneriliyor. Ahcc kullanmadım bilmiyorum. Doktor da önermedi. Virüs atımı için de bir şey demedi. Vücut bir iki senede atar dedi. Takviyeler psikolojik açıdan iyi dedi. Sigarayı bırakma önerisi verdi de. Ben zaten kullanmıyorum. Benim de hiçbir şikayetim yoktu tesadüfen verdiğim smear ascus gelince hpv testi yapıldı. O şekilde öğrendim. Ama cinsel hayatı olan herkeste birbirlerinin ilk partneri değillerse vardır bu virüs bence. Benim ilk partnerim mesela ama onun benden önce ilişkileri olmuş p şekilde bulaş olduğunu düşünüyorum.
Merhaba Dr papiflor inmuno verdi. Bunun kullanımı nasıl? Sabah bir kapsül akşam bir kapsül olarak mı kullanılıyor

Merhaba Dr papiflor inmuno verdi. Bunun kullanımı nasıl? Sabah bir kapsül akşam bir kapsül olarak mı kullanılıyor
Merhaba yeni girdim. mesajınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın. Benimki günde üç kez demişti ama mideme ağır geldi sabah akşam bir süre kullanıp bıraktım. Tamamını bitiremedim maalesef. Şu an bile bir paket kalmış olabilir

Back
X