• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv Velp

mrsl12

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar Velp kullanan var mı bu takviye ile ilgili bilgisi olan veya? Yazabilirseniz çok sevinirim

kimse cevaplamamış açıkçası ben de merak ediyorum. hpv 16 ve 18 pozitifim. konizasyon sonrası bunu 1 ay kullan dedi, ama ilaçla ilgili pek bilgi yok internette, bir kaç olumsuz yorum da gördüm. Siğil yapan hpv türü için mi kullanılıyor bu ilaç yoksa hpv nin tüm türleri için mi? kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Merhaba. Bende de tip 16 ve diğer yüksek riskli türleri pozitifti. 3 hafta önce leep oldum. Doktorum bana Velp önerdi. Kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. 3*2 tablet kullanıyorum. Kendimi biraz daha iyi hissediyor gibiyim, bu süreçte hasta olur gibi oldum ama hızlı toparlandım. Bağışıklığı güçlendirir umarım. Sadece bir haftadır tansiyonum ve nabzım düşük seyrediyor. 87/43 nabız 53 gibi ölçtüm. Sizin başınıza bu tarz bir durum geldi mi?

Back
X