- Konu Sahibi Mutfakperisi87
Merhaba kizlar,
26 haftalik hamileyim ve hpv virüsü oldugunu ögrendim!
Doktorum kansere dönüsen tip degil dedi, sigil olan tipmi onu söyleyemem dedi bilmiormus yani :s
Iyi huylu olan virüs sendeki dedi low risk mis yani , bundan biseY olmaz korkma dedi hatta 80% kendi kendine gecer dedi..
Cinsel iliskiye giren her kadinda (erkekte) bu virüs olur dedi ama cogu bilmez bile dedi ve kendi kendine gecer cogunlukla dedi..
Benim sorum normal dogum yapabilirmiyim ??
En önemlisi emzirebilirmiyim??
Anne sütünden virüs bebege gecermis gibi biseyler okudum ama tam gecer veya gecmez diye bisey bulamadim maalesef !
Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin lütfen !!
Hpv virüsü olupta emziren varmi??
Dogumda cocuguma gecermi??
Doktorum normal dogumda yapabilirsin emzirede bilirsin dedi !
Eger sigil yoksa dedi!!
Sigil görünürde yok ama ya rahmimde varsa veya benim görmedigim biyerde ?!
Sigil varsa ilk dista Yani vajinada cikar görürsün dedi ama ya görmessem ya vajinamin disinda cikmassa ilk????
Offf güvenemiorum iste
((
Cocugumu tehlikeye atmak istemiorum
(
Sezeryan olmaya bile raziyim ama emzirmek benim icin cok önemli !
Emzirmesemmi?
Cocuga gecerse bogazinda sigiller cikabiliomus kanser bile olabiliomus Allahim korusun..
yardim edin nolurrrrrrrr
26 haftalik hamileyim ve hpv virüsü oldugunu ögrendim!
Doktorum kansere dönüsen tip degil dedi, sigil olan tipmi onu söyleyemem dedi bilmiormus yani :s
Iyi huylu olan virüs sendeki dedi low risk mis yani , bundan biseY olmaz korkma dedi hatta 80% kendi kendine gecer dedi..
Cinsel iliskiye giren her kadinda (erkekte) bu virüs olur dedi ama cogu bilmez bile dedi ve kendi kendine gecer cogunlukla dedi..
Benim sorum normal dogum yapabilirmiyim ??
En önemlisi emzirebilirmiyim??
Anne sütünden virüs bebege gecermis gibi biseyler okudum ama tam gecer veya gecmez diye bisey bulamadim maalesef !
Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin lütfen !!
Hpv virüsü olupta emziren varmi??
Dogumda cocuguma gecermi??
Doktorum normal dogumda yapabilirsin emzirede bilirsin dedi !
Eger sigil yoksa dedi!!
Sigil görünürde yok ama ya rahmimde varsa veya benim görmedigim biyerde ?!
Sigil varsa ilk dista Yani vajinada cikar görürsün dedi ama ya görmessem ya vajinamin disinda cikmassa ilk????
Offf güvenemiorum iste

Cocugumu tehlikeye atmak istemiorum

Sezeryan olmaya bile raziyim ama emzirmek benim icin cok önemli !
Emzirmesemmi?
Cocuga gecerse bogazinda sigiller cikabiliomus kanser bile olabiliomus Allahim korusun..