Hpv

bozyel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
8
0
1
33
Merhaba ismim Hülya 33 yaşındayım 1 yıldır evliyim mart ayında kadın doğuma gittim kontrole smear testi ve hpv testi yaptı 3 ay sonra test sonucum çıktı hpv 14 âdet yüksek risk çıktı 16 başlayıp 68 kadar ve smear sonucum da hafif servikal displazi çıktı doktor kanser olabilirsin onun için Kolposkopi yapmalıyız gerekirse biyopsi alınır ve doktor çok durumum çok kötüymüş gibi söyledi duyduğum da çok kötü oldum 12 ağostosta Kolposkopi olucam benim gibi bu tarz birseyler karşılaşanlar varmı çok korkuyorum psikolojim bozuldu araştırmaktan biyopsi çok acıtıyor mu nerde yapıyorlar

Smear sonucumu kadın doğumcu görünce beni direkt onkolojiye yolladı. Orada da muayene oldum. Kan vermek için birde sanırım kolposkopi yapmak için gün verdiler. Günümü bekliyorum. Öğrendiğim gün ilk doz aşımı oldum birde
Aşınızı olmanız çok iyi olmuş. Kesinlikle aksatmayın. Benimde son dozum kaldı oda eylül 11 inde. Prezervatif kullnarak cinsel birlikteliğnizi tamamlayın doktorum öyle demişti 😑

Aşınızı olmanız çok iyi olmuş. Kesinlikle aksatmayın. Benimde son dozum kaldı oda eylül 11 inde. Prezervatif kullnarak cinsel birlikteliğnizi tamamlayın doktorum öyle demişti 😑
Duyduğum gün koştura koştura yaptırdım 😐 uzum bir süre cinsel birliktelik düşünmüyorum. Çok gerildim. Tek korkum seviyesine bakmak için parça alacakları gün regl olmam 🥲

Yasinız kaç bilmiyorum benden parça alınmadı gelen sonuçla dırek amlyta alındım. Parcada zor dıyolardı yerınızde olsam uyusturulan bir cerrahın yapmasını ısterım

Back
X