Hpv

bozyel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
3
0
1
32
Merhaba ismim Hülya 33 yaşındayım 1 yıldır evliyim mart ayında kadın doğuma gittim kontrole smear testi ve hpv testi yaptı 3 ay sonra test sonucum çıktı hpv 14 âdet yüksek risk çıktı 16 başlayıp 68 kadar ve smear sonucum da hafif servikal displazi çıktı doktor kanser olabilirsin onun için Kolposkopi yapmalıyız gerekirse biyopsi alınır ve doktor çok durumum çok kötüymüş gibi söyledi duyduğum da çok kötü oldum 12 ağostosta Kolposkopi olucam benim gibi bu tarz birseyler karşılaşanlar varmı çok korkuyorum psikolojim bozuldu araştırmaktan biyopsi çok acıtıyor mu nerde yapıyorlar

Merhaba
Evlilik öncesi cinsellik var mıydı?
Bir yılda hastalık derecesine ulaştığını düşünmüyorum, sakin olun lütfen. Kolposkopide ki sonuca göre leep olursunuz en kötü. Dedigiö gibi hastalık seviyesine ilerlememiştir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun şimdiden, durumunuzu bizlerlede paylaşın 🌸

Bu arada 14 adet tipe bakılmış hepsi sizde var demek değil yani, devlet hastanesine gittiniz sanırım oradaki doktorlar genelde pata küte konuşuyo yogunluktan. Yüreğinizi ferah tutun yani

Merhaba
Evlilik öncesi cinsellik var mıydı?
Bir yılda hastalık derecesine ulaştığını düşünmüyorum, sakin olun lütfen. Kolposkopide ki sonuca göre leep olursunuz en kötü. Dedigiö gibi hastalık seviyesine ilerlememiştir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun şimdiden, durumunuzu bizlerlede paylaşın 🌸
Evet vardı çok teşekkür ederim 12 ağostos Kolposkopi olucam umarım kötü bir şey çıkmaz hem hpv yüksek hemde smear testim hafif servikal çıkması beni korkuttu çok anladığım konularda değil ilk defa yaşıyorum
Bu arada 14 adet tipe bakılmış hepsi sizde var demek değil yani, devlet hastanesine gittiniz sanırım oradaki doktorlar genelde pata küte konuşuyo yogunluktan. Yüreğinizi ferah tutun yani
evet devlet hastanesine gittim özel fiyat olarak çok yüksek maalesef herkes bütçesi özeli karşılamıyor devletteki doktorlar da çok umursamıyorlar başından salıyorlar genelde

Evet vardı çok teşekkür ederim 12 ağostos Kolposkopi olucam umarım kötü bir şey çıkmaz hem hpv yüksek hemde smear testim hafif servikal çıkması beni korkuttu çok anladığım konularda değil ilk defa yaşıyorum

evet devlet hastanesine gittim özel fiyat olarak çok yüksek maalesef herkes bütçesi özeli karşılamıyor devletteki doktorlar da çok umursamıyorlar başından salıyorlar genelde

Olsun, şimdi kolposkopiyle bakacaklar bazı doktorlar sonucu beklemeden bile anlıyor kolposkopi yaparken sorarsınız siz yinede, ayrıca ciddi bişi olsaydı jinekolojik muayenede bile bazen farkediliyormuş öyle okudum. Umarım leep olma seviyesindedir sizinkide leep olur kurtulursunuz.

25 yaşındayım kolposkopi hiç olmadım ama, buraya baktıgımda olecekmişim gıbı konuşuyolrdı tabi bu hastalığı öğrenğimde daha 24 umu bıtırmemiştm. Smear almıstı benden smear da cın 3 geldi. Çin 3 de kolposkopiye aldı dedim tamam yolun sonu hadi. Korka korka oturdum içeriye baktı rahim etrafına bunu yapan onkoloji uzmanı idi. Hemen gün vermek için ekg kan tahlili akcıger filmi istediki amlyt günü ayarlansın. Leep oldum. Yani hiç aldırmadım . Onloloji uzmanları anlar kadın doğum alanı çok değil zaten. Onlar bir rahmine bakınca anlamaları güç. Jinekolojik ve onkoloji bolumunde doktorlar dısarıdan bakınca bile rahımden anlıyor zaten. Devlet hastanesinde böyle kendinizi ellerne teslim edip hadi parça alında derseniz zordur illaki her şeyin bir zorluğu vardır. Allah merhameti olana denk dusursun. Omkoloji uzmani ile görüşün başka doktorlarada tek bir iki doktora takılmayınnnn

Back
X