Doktorum hpv değil dediğinde dondurmuştum yine çıktı bundan. 1 yıldır hep aynı şey çıkıyor 1 tane ve çoğalma olmadı gördüğüm kadarıylaAa evet benziyor.
Hangi uzuvunuzda çıkıyor bu iç bacak mı?Doktorum hpv değil dediğinde dondurmuştum yine çıktı bundan. 1 yıldır hep aynı şey çıkıyor 1 tane ve çoğalma olmadı gördüğüm kadarıyla
Makata yakın yerde. Ayna ile bakıyorum çok küçük bi et çıkıntısı var ama yüksek çözünürlüklü kamera ile baktığımda böyle bi görüntü oluşuyor. Sizinde mi vardı hpvHangi uzuvunuzda çıkıyor bu iç bacak mı?
Sürüntü değil de parçayı aldırıp patolojiye gönderilmesini isticem daha iyidir değil miBence o smear testinin iki türü var normal smear değilde hpv smear testi iste . Bilkent gibi şehir hastasinden
Başka yorumu olan var mı
Patoloji mi yoksa sürüntü mü aldırmak kesin sonuç verecek. Parça alınca enfeksiyon kapmasından tedirginimParçayı patolojiye göndermeden kim ne dese boş
Aslında bunu uzman bi doktora sormuş olsanız daha net yanıt alırsınız.Patoloji mi yoksa sürüntü mü aldırmak kesin sonuç verecek. Parça alınca enfeksiyon kapmasından tedirginim
Haklısınız ama deneyimleri de çok önemsiyorum. Teşekkür ederimAslında bunu uzman bi doktora sormuş olsanız daha net yanıt alırsınız.
Enson ne zaman ilişki yaşadınızDoktorum hpv değil dediğinde dondurmuştum yine çıktı bundan. 1 yıldır hep aynı şey çıkıyor 1 tane ve çoğalma olmadı gördüğüm kadarıyla
Sürtünme olarak geçen yıl ama gerçek bir ilişki için en son 3 sene önceEnson ne zaman ilişki yaşadınız
Bu her sene tekrar ettiğine göre yerleşmiş bir virüs olabilir geritakip.42 bana ınstagaram dan mesaj at canımSürtünme olarak geçen yıl ama gerçek bir ilişki için en son 3 sene önce
İnstagram kullanmyorum. Bi koter yaptıracağım kriyo ile doktorum da tekrar edebileceğini söylemişti. Reglm geçsin direkt gideceğim ya içim içimi yiyor belirsizlikleBu her sene tekrar ettiğine göre yerleşmiş bir virüs olabilir geritakip.42 bana ınstagaram dan mesaj at canım
Anladım canım o zaman mutlaka doktora görünİnstagram kullanmyorum. Bi koter yaptıracağım kriyo ile doktorum da tekrar edebileceğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?