Hsg çekilmelimi ?

bebis123437

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
60
68
3
33
Merhaba,benim bi doktorum vardı 8 aydır deniyoruz bebek için.klomen kullandım 4 ay yumurtam öyle çatladı klomensizmçatlamıyodu.bebek olmayonca tüp bebeğe yolladı.Fakat hsg falan hic istemedi benden.tüp bebeğe gitmeden başka bi doktora gittim ve hsg yaptıralım dedi.tüp bebekteki doktıru aradım ve hsg gerek yok dedi bu arada amh 0,89 oldugu için çok bekleme yapılmamalı çok kararsız kaldım öteki ay tüp istiyorum kesin aşılama yapmıcam.reglimin 3. Günü öteki doktor 4 gün sonra yaparız dedi hsgyi.ben çok kararsız kaldım hsg yapıpmı gitsem yapmasammı

Hsg mutlaka yaptır hatta özelde imkanın varsa bir an önce yaptır. Tüplerde ve rahimde bir sıkıntı varsa çıkar hatta tüpler tıkanıksa ne kadar tüp bebek yaptırırsan yaptır tutmaz. Rahim filmi önemli değil diyen doktora da çok güvenme çok önemli. Rahim filmini öneririm. En azından rahat bir kafayla aşılama veya tüp bebek tedavisi olur

Ama tüp bebekte tüplerin tıkalı olup olmaması önemli değil dedi doktor.acaba yumurtaları alırken tüplerin tıkalı olup olmadığını görebiliyorlar mı?

Onu bilmiyorum ama tedavi sürecinde rahim filmi isteniyor yani benden istedi doktorum aşılama için. İlk aşılamam tutmadı. İkinci aşılamayı bekliyorum.

Tüp bebek için tüplerin kapalı yada açıık olması önemli değil aşılama için gerekitor tüpler kapalıysa aşılama tutmaz diye

Benden de istemedi ilk denemem aklımda soru işareti kalmasın diye yaptırdım ben istanbuldaysan Sonomed ve echomarı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…