Hsg çektirenler buraya !!!!

Gozunuz aydin allah tamamina erdirsin bebeginize kavusmayi nasip etsin inslh dahada bi umutlandim simdi:)

Anesteziye hicc gerek yok. echomarda 500 Tlye cektirdim. 3 dakikayi gecmemistir. agrisiz hsg diyorlar zaten. cok rahatti. hic acim agrim olmadi. normal hayatima devam ettim. 1 kez adet olduktan sonra hamile kaldim.
Ben de orda yaptırdım. kesinlikle katılıyorum. verdiğin paraya değiyor. inşallah ben de hamile kalabilirim

Bende geçen ay echomar da rahim filmi çektirdim. Çektirecek arkadaşlar korkmayın ben çok stres yapmıştım ama korkulacak hiçbirşey yok. Hemen oldu bitti acı duyacak bir durum söz konusu olmuyor. Yaklaşık 1.5 yıl önce düşük yaşadım. Sonra korunmadık ama hamile kalamadım. rahim filmi sonucu iki tüpte belli bi mesafeye kadar kontrast maddenin gittiği, sol tüpte göllenme olduğu, sağ tüpte kontrast maddenin serbest dağıldığı yazıyor. Sonrasında Acıbadem Hastanesinde bir doktora sonucumu gösterdim ve resmen o kadar moralimi bozdu ki. Benim tüp bebek yapmam gerektiğini doğal yollarla hamile kalma şansımın çok çok az olduğunu hatta tüpümde enfeksiyon hidrosalpink vs gibi şeylerin olabileceği... ultrasonla bakmadı bile. Cerrahpaşa Tıp Fak. den hocaya rahim filmimi gösterdim ve o ise doğal yolla hamile kalabileceğimi hidrosalpinks görünmediğini denememi söyledi. Kafam çok karışık filmden sonra ilk adetimi oldum. Buarada adetimin 2. ,3. günlerinden birinde kan testimi yaptırdım onda da sorun yok. Yumurtam kendiliğinden gelişiyor. 21 cm iken doktor ovitrelle verdi ama o ayda tutmayınca rahim filmi çekildim. Eşimin spermiyografisinde de sorun gözükmedi. yorumlarınızı bekliyorum.

Bende geçen ay echomar da rahim filmi çektirdim. Çektirecek arkadaşlar korkmayın ben çok stres yapmıştım ama korkulacak hiçbirşey yok. Hemen oldu bitti acı duyacak bir durum söz konusu olmuyor. Yaklaşık 1.5 yıl önce düşük yaşadım. Sonra korunmadık ama hamile kalamadım. rahim filmi sonucu iki tüpte belli bi mesafeye kadar kontrast maddenin gittiği, sol tüpte göllenme olduğu, sağ tüpte kontrast maddenin serbest dağıldığı yazıyor. Sonrasında Acıbadem Hastanesinde bir doktora sonucumu gösterdim ve resmen o kadar moralimi bozdu ki. Benim tüp bebek yapmam gerektiğini doğal yollarla hamile kalma şansımın çok çok az olduğunu hatta tüpümde enfeksiyon hidrosalpink vs gibi şeylerin olabileceği... ultrasonla bakmadı bile. Cerrahpaşa Tıp Fak. den hocaya rahim filmimi gösterdim ve o ise doğal yolla hamile kalabileceğimi hidrosalpinks görünmediğini denememi söyledi. Kafam çok karışık filmden sonra ilk adetimi oldum. Buarada adetimin 2. ,3. günlerinden birinde kan testimi yaptırdım onda da sorun yok. Yumurtam kendiliğinden gelişiyor. 21 cm iken doktor ovitrelle verdi ama o ayda tutmayınca rahim filmi çekildim. Eşimin spermiyografisinde de sorun gözükmedi. yorumlarınızı bekliyorum.
Öncelikle geçmiş olsun.Düşük yapmanızı hiç önemsemediler mi.farklı doktorlar farklı yorumlar..mecburen aklınız hangisine güveniniz yönde ise.ona göre hareket etmelisiniz

Öncelikle geçmiş olsun.Düşük yapmanızı hiç önemsemediler mi.farklı doktorlar farklı yorumlar..mecburen aklınız hangisine güveniniz yönde ise.ona göre hareket etmelisiniz
Keseler oluştu fakat kalp atışı duyulmadı olabilecek şeyler bunlar dediler. Sıkıntı yok denildi.

Zeynep kamilde inferbilite bölümünde bebek için testlerin hepsini yaptırdım en son bugün rahim filmi cektirdim daha rahimime spektulumu yerleştirirken acı çekeceğimi anladım ilacı 3 kerede verdi acemi asistan doktor allahım dedimki sana geliyorum 30 yıllık hayatımda böyle acı çekmedim tamam 5 dk sürüyor ama bittim acidan olaki kastım diye bir daha isterlerse 1000 tl de olsa özelde anestezili yaptırırım çoğu arkadaşım acı duymamış onların gazıyla cektirdim orda ama böyle bir şey yok neden benimki bu kadar acıdı bilgisi olan açıklasın lütfen
Gecmis olsun bende hsg cektirdim ayni acıyı bende yasadim malesef...bir dahaki aklim olsa bende senin gibi veririm parayi hic acida hissetmem...

Geçen sene çektirmistim.. anestezi önermemişti doktorum cüssemi görünce dayanıklı sandı galiba :olamaz: işini iyi yapan bir doktordu birkac dakikada bitti işlem.. 3 dk sürüyor dersek 10 sn kadarı bedenen yaşayabileceğiniz en büyük acılardan biri diyebilirim.. kimsenin gözünü korkutmak istemem bebek icin cabalayip normal doğurmayı göze alıyorsak bu 10 sn hiç birşey değil.. önemli olan kendinizi kasmayıp düzenli nefes alıp verişi.. bunun dışında iyiki iyiki anestezisiz yaptırmışım diyorum çünkü içeriye sıkılan kontrast maddeye allerjim gelişti her ne kadar sıvının büyük cogunlugu geri gelsede vucutta kalanı beni alt üst etmeye yetti.. bir kac dk içinde tansiyonum 4lere düştü bütün vücudum kızardı şişti ve kaşınmaya başladı en son bogazım şişti nefes alamadı bilincim açıktı ama vücut kontrolümü kaybetmistim.. başımda doktorun adrenalin hazırlayın bağırışı hala kulaklarimda.. anestezi yapılıp kontrast madde damardan verilseydi suan hayatta olamayabilirdim.. Diyecegim o ki hsg oncesinde mutlaka allerji testi yaptirilmali

kizlar selamlar, size bir sorum olucak.
adetin 3. günü doktora gitmeyi planliyorum ama ilk 2 gün kahverengi akinti seklinde oluyor, 3. gün asil adet görüyorum. buna göre 3. günü kanama basladiktan sonra mi sayicam? yoksa kahverengi akinti 1. gün mü doktora gitmek icin?

kizlar selamlar, size bir sorum olucak.
adetin 3. günü doktora gitmeyi planliyorum ama ilk 2 gün kahverengi akinti seklinde oluyor, 3. gün asil adet görüyorum. buna göre 3. günü kanama basladiktan sonra mi sayicam? yoksa kahverengi akinti 1. gün mü doktora gitmek icin?
kahverengi akıntı adetin başladığını gösterir arkadaşım.çünkü benimde öyle oluyodu.doktora sormuştum adet başlıyo demişti.

Kızlar ben de zeynep kamilde tetkiklerime başladım bugün kan ve ultrasonu hallettim ama eşimin spermiyogram günü 1 ay sonraya verildiğinden fsm eğitim arastırmada yaptırdık zeynepkamildeki doktor bunu kabul etmem baştan burda yapıcak dedi sonuclara bakmadan bile...oysaki o da devlet ve arastırma hastanesi... cok uyuz oldum.. hsg sırası almak da ölüm zaten... smdi yarın gidip hsgyi dısarda cektirsem olur mu dicem ama korkuyorum...

Benimde şuana kadar hepsi temiz eşim spermiyograma girdi perşembe benim rahim flimiyle onun sonuçlarını alcaz sonra karar verecekler hayırlısı insallah haber veririm inşallah en yakın zamanda hamile kalırız
merhaba gecen sene konusmustuk zeynep kamilde tedaviye baslamistiniz sonuc neoldu

Back
X